• Tel: + 86-571-81957767 EXT.812
  • Moblie: +86-571-81957767
  • E-mail: info@sejoy.com
  • 6e976f650cdb8f09735cbf41ce4f819
  • 6bf98016fdb63c8d0b2dd7a0dd9deec
  • 562de44c4317a3b99400a3c4a8b7aac

welcome to perusahaan kita!

We ngrampungake proyek individu
  • "OEM&ODM experience for 20 years"

  • "Medical Standard CE, FDA sarujuk"

  • "12 H panjaluk misi kita"

  • "Biaya kinerja kanggo, kayadene"

ndeleng kabeh
  • Exicting news! SEJOY COVID-19 Antigen Rap...
    Congratulation that our SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test for SELF-TESTING has been approved by the French National Agency for the Safety of Medicines and Health Products (ANSM) , our SARS-CoV-2 ...
    maca liyane
  • Hacking Suhu Minyak Paling Apik yaiku ...
    Hacks yaiku nggunakake luwih sithik wektu, nggunakake kurang peralatan, lan nggawe urip luwih gampang umume. Nanging kadang ora ana trabasan utawa pengganti. Kadhangkala sampeyan kudu adoh, utawa tuku prope ...
    maca liyane
  • Napa skrining bandara ora bakal mandheg ...
    Petugas medis mriksa penumpang amarga tanda-tanda demam ing terminal kedatangan Bandara Internasional Sultan Iskandar Muda ing Aceh Besar, Indonesia, tanggal 27 Januari. Yen sampeyan wis lelungan internasional 2 mon ...
    maca liyane
  • Thermometri Digital Paling Apik Kanggo Gampang ...
    Minangka wong tuwa sing anyar, sampeyan pengin nglindhungi bayi supaya ora lara. Nanging kasunyatane, ana kuman - lan bocah cilik sampeyan bakal bisa adhem utawa demam ing sawetara wektu. Penyakit awal iki bisa dadi bekas luka ...
    maca liyane
  • WDW, Disneyland & Disney Cruise Line ...
    ORLANDO - Ing pamindhahan sing durung pernah ana sadurunge, Disney dadi peteng, karo Disneyland, Walt Disney World Resort lan Disney Cruise Line sekaligus nyetop operasi ing pungkasan wulan amarga "akeh ati-ati ...
    maca liyane
Tampilan Online Chat!
Tampilan Online Chat!