Babagan awake dhewe

  • 2000 +
    pegawe
  • 100 +
    Karyawan R&D
  • 1000 +
    Distributor ing saindenging jagad
  • 250 Yuta+ (USD)
    Nikung

Hangzhou Sejoy Electronics &.InstrumenCo., Ltd,diadegaké ing 2002. Dina iki kita kudu karomeh20 taun peralatan medis ngarep OEM & ODM pengalaman, lan turnover kita tekan 250 yuta USD ing 2020. Duwe nambah dening4 kapingwiwit2017.Minangka pemasok utama produk perawatan kesehatan ing China, Sejoy wis mbangun reputasi setya babagan kualitas, inovasi, lan layanan.Keunggulan inovatif lan teknologi kita ndhukung produksi piranti premium kayata termometer elektronik lan inframerah, meter glukosa getih, monitor tekanan darah, perawatan ibu lan bayi, lan produk perawatan omah sing dirancang pelanggan liyane.

Mitra Kita

  • WPS图片-修改尺寸
  • panter07
  • panter12
  • panter09
  • panter03
  • panter01
  • gambar
  • WPS图片-修改尺寸
  • download
  • WPS图片-修改尺寸
  • WPS图片-修改尺寸

Pusat Warta

  • Apa sing ditindakake COVID-19 ing paru-paru sampeyan?
    Desember-16-2022
    Apa sing ditindakake COVID-19 ing paru-paru sampeyan?
    Rong minggu kepungkur, wong metu saka papan umum tanpa watesan kanthi kode kesehatan, COVID-19 nyebar tanpa ngerti.Luwih akeh tanggapan gejala saka wong sing kena infeksi.Minangka penyakit pernapasan, COVID-19 bisa ...
  • Musim dingin ningkatake COVID lan Flu.Apa sing bakal dadi perlindungan pribadi sampeyan?
    Desember-13-2022
    Musim dingin ningkatake COVID lan Flu.Apa sing bakal dadi perlindungan pribadi sampeyan?
    Wiwit minggu kepungkur, tes asam nukleat wis ora diwajibake maneh lan pejabat kesehatan ngontrol COVID-19, tegese sampeyan ora ngerti apa sing ana ing sekitar sampeyan kena infeksi utawa ora.Akeh wong sing bali menyang ...
  • Tip kanggo Nyegah Watuk
    Desember-09-2022
    Tip kanggo Nyegah Watuk
    Batuk minangka gejala sing ora nyenengake sawise infeksi.Piyé carané awaké dhéwé kudu ngentèkké batuk?Kaping pisanan, kita kudu ngerti sebabe kita batuk.Iki sing sampeyan lakoni nalika ana sing ngganggu tenggorokan, yaiku bledug utawa postnasal ...
  • Yen suhu diukur ing kamar ber-AC, apa asile akurat?
    Dhésèmber 06-2022
    Yen suhu diukur ing kamar ber-AC, apa asile akurat?
    Termometer kudu dadi barang sing ora bisa dipisahake ing pirang-pirang kit pertolongan cemas, amarga nalika awak manungsa ngalami masalah demam, suhu awak bisa ditemtokake kanthi efektif liwat pangukuran termometer.H...
  • Cara nyetel wektu lan tanggal ing monitor tekanan darah Joytech DBP-1333
    Nopember-29-2022
    Cara nyetel wektu lan tanggal ing monitor tekanan darah Joytech DBP-1333
    Monitor tekanan getih sing diprodhuksi dening JOYTECH Healthcare nduweni fungsi dhasar sing kudu disetel kayata model 2 pangguna utawa 4 pangguna, wektu / tanggal, lampu latar lan ngomong lan liya-liyane.Kita bakal masang manual pangguna saben bl ...
  • Rokok pancen nyebabake tekanan darah tinggi, dudu alarm-ism
    Nopember-25-2022
    Rokok pancen nyebabake tekanan darah tinggi, dudu alarm-ism
    Rokok nduwe pengaruh gedhe ing hipertensi.Sawise ngrokok rokok, detak jantung pasien hipertensi bakal mundhak kira-kira 5-20 kali saben menit, lan tekanan getih sistolik uga bakal mundhak udakara 10-25mmHg.

Sertifikasi

PRODUK TOP

Hubungi Kita

Joytech Healthcare Co.,Ltd

Hangzhou Sejoy Electronics &.Instruments Co., Ltd

  • Alamat:
    No.365, Wuzhou Road, Yuhang Economic
    Zona Pengembangan, 311100, Hangzhou, China
  • Telpon:
    +86-571-81957767
  • Email: