• Tel: + 86-571-81957767 EXT.812
  • Moblie: + 86-13805748656
  • E-mail: sale14@sejoy.com
  • banner
  • sejoy-blood
  • new-bsp
  • 17years-01

welcome to perusahaan kita!

We ngrampungake proyek individu
  • "OEM & ODM pengalaman kanggo 17 taun"

  • "Medical Standard CE, FDA sarujuk"

  • "12 H panjaluk misi kita"

  • "Biaya kinerja kanggo, kayadene"

ndeleng kabeh
  • Hacking Suhu Minyak Paling Apik yaiku ...
    Hacks yaiku nggunakake luwih sithik wektu, nggunakake kurang peralatan, lan nggawe urip luwih gampang umume. Nanging kadang ora ana trabasan utawa pengganti. Kadhangkala sampeyan kudu adoh, utawa tuku prope ...
    maca liyane
  • Napa skrining bandara ora bakal mandheg ...
    Petugas medis mriksa penumpang amarga tanda-tanda demam ing terminal kedatangan Bandara Internasional Sultan Iskandar Muda ing Aceh Besar, Indonesia, tanggal 27 Januari. Yen sampeyan wis lelungan internasional 2 mon ...
    maca liyane
  • Thermometri Digital Paling Apik Kanggo Gampang ...
    Minangka wong tuwa sing anyar, sampeyan pengin nglindhungi bayi supaya ora lara. Nanging kasunyatane, ana kuman - lan bocah cilik sampeyan bakal bisa adhem utawa demam ing sawetara wektu. Penyakit awal iki bisa dadi bekas luka ...
    maca liyane
  • WDW, Disneyland & Disney Cruise Line ...
    ORLANDO - Ing pamindhahan sing durung pernah ana sadurunge, Disney dadi peteng, karo Disneyland, Walt Disney World Resort lan Disney Cruise Line sekaligus nyetop operasi ing pungkasan wulan amarga "akeh ati-ati ...
    maca liyane
  • Layang saka kita babagan coronavirus ~
    Para Pelanggan, Kanthi nyebarake Coronavirus lan upaya ngemot sing padha, kita ngerti manawa sampeyan bisa uga kudu akeh pitakon uga kuwatir babagan kahanan sing ana ing China saiki lan kepiye pengaruh ...
    maca liyane
Tampilan Online Chat!
Tampilan Online Chat!