Kabar Perusahaan

  • Termometer medis sing dipercaya bisa mbantu banget
    Wektu kirim: 11-18-2022

    Duwe termometer medis sing bisa dipercaya ing omah bisa mbantu banget.Kemampuan kanggo ngerteni kanthi akurat yen ana wong sing mriyang menehi informasi sing dibutuhake babagan langkah-langkah sabanjure sing penting kanggo perawatan.Ana macem-macem jinis termometer digital utawa inframerah, kontak lan non-kontak kanggo ...Waca liyane»

  • Sugeng rawuh ing Joytech Booth ing CMEF 2022
    Wektu kirim: 11-04-2022

    COVID nyebabake akeh kegiatan umum utamane macem-macem pameran.CMEF dianakake kaping pindho saben taun kepungkur nanging ing taun iki mung sapisan lan bakal dadi 23-26 November 2022 ing Shenzhen China.Joytech Booth No. ing CMEF 2022 bakal #15C08.Sampeyan bisa ndeleng kabeh piranti medis sing kita produksi ...Waca liyane»

  • Workshop anyar Joytech Healthcare Co., Ltd. wis rampung
    Wektu kirim: 08-09-2022

    Ing wulan Juni taun kepungkur, upacara peletakan pondasi pabrik anyar Joytech dianakake.Ing tanggal 8 Agustus taun iki, pabrik anyar rampung.Ing dina sing seneng iki, para pimpinan kabeh nyopir mercon kanggo ngrayakake rampunge pabrik anyar.Ngelingi taun kepungkur, epidemi wis dibaleni maneh ...Waca liyane»

  • Produk Berkualitas Ulang Tahun Sejoy kaping 20 kanggo Urip Sehat.
    Wektu kirim: 08-02-2022

    Ing taun 2002, Hangzhou Sejoy Electronics & Instruments Co., Ltd. nyiyapake lan thermometer digital lan monitor tekanan getih pisanan dikembangake lan diprodhuksi.Nganti 2022, grup Sejoy dikembangake dadi pabrikan R&D produk skala gedhe ing piranti medis rumah tangga lan prodhuk POCT ...Waca liyane»

  • Undangan FIME 2022 —Sugeng rawuh ing Sejoy Group Booth A46
    Wektu kirim: 07-19-2022

    Wektu FIME 2022 Online, 11 Juli – 29 Agustus 2022;Langsung, 27--29 Juli 2022 Acara online diwiwiti saka Senin kepungkur lan wis seminggu kepungkur, umume peserta pameran rampung dekorasi online lan sawetara ora.Acara langsung ing pungkasan Juli ing California, AS.Booth urip Sejoy yaiku A46.Kita bakal ...Waca liyane»

  • Kabar apik, Joytech Medical Dianugerahi Sertifikasi MDR EU!
    Wektu kirim: 04-30-2022

    Joytech Medical dianugerahi Sertifikat Sistem Manajemen Kualitas EU (MDR) sing diterbitake dening TüVSüD SÜD tanggal 28 April 2022. Ruang lingkup sertifikasi kalebu: termometer digital, monitor tekanan darah, termometer kuping inframerah, termometer bathuk inframerah, termometer bathuk multifungsi, ele. ..Waca liyane»

  • Joytech ngajak sampeyan menyang pameran kanton kaping 131
    Wektu kirim: 04-19-2022

    Pameran Impor lan Ekspor China ka-131 Canton Fair terus dianakake online suwene 10 dina.Miturut elektronik, peralatan omah, mesin, barang konsumen lan 16 kategori barang liyane nyiyapake 50 area pameran, pameran domestik lan manca luwih saka 25,000, lan terus nyetel ...Waca liyane»

  • JOYTECH NEW dibukak GELENGKAPAN meksa getih monitor
    Wektu kirim: 04-06-2022

    Ditujukake kanggo pangukuran non-invasif individu diwasa sistolik, tekanan darah diastolik lan detak jantung nggunakake metode oscillometric. Piranti kasebut dirancang kanggo panggunaan omah utawa klinis.Lan kompatibel karo Bluetooth sing ngidini transfer data pangukuran kanthi gampang saka tekanan getih ...Waca liyane»

  • Napa sampeyan butuh pompa susu?
    Wektu kirim: 03-18-2022

    Yen sampeyan wong tuwa sing nyusoni, nemokake pompa sing bisa digunakake kanggo sampeyan bisa dadi game-changer.Apa sampeyan mung sok-sok nyebutake ing wayah sore adoh saka bayi utawa sampeyan mung ngompa saben jam, kita duwe apa-apa kanggo sampeyan.Napa aku kudu pompa susu?Pompa ASI yaiku ...Waca liyane»

  • Monitor tekanan darah seri Joytech 2022
    Wektu kirim: 03-15-2022

    Monitor tekanan darah seri Joytech 2022 DBP-6181 kanthi chip teknologi paling anyar, kanthi akurasi dhuwur, safety lan linuwih, operasi sing trep, lan liya-liyane, minangka pilihan produk kesehatan sing gampang digunakake: Operasi siji tombol, bisa digunakake kanthi otomatis, kabeh proses mung. butuh 30 detik lan siji...Waca liyane»

  • Rayakan Hari Wanita Internasional dengan joytech
    Wektu kirim: 03-08-2022

    Awal Maret tegese tekane musim semi, nalika urip urip lan kabeh urip maneh.Ing dina sing apik iki, kita nampa Hari Wanita tanggal 8 Maret Joytech wis nyiapake kegiatan ngatur kembang kanggo kabeh karyawan wanita, menehi kesempatan kanggo nari karo kembang lan nikmati t...Waca liyane»

  • Monitor tekanan darah DBP-8188
    Wektu kirim: 03-04-2022

    Ditujukake kanggo pangukuran non-invasif individu diwasa sistolik, tekanan darah diastolik lan detak jantung nggunakake metode oscillometric. Piranti kasebut dirancang kanggo panggunaan omah utawa klinis.Lan kompatibel karo Bluetooth sing ngidini transfer data pangukuran kanthi gampang saka tekanan getih ...Waca liyane»

Obrolan Online WhatsApp!
Obrolan Online WhatsApp!