Warta Industri

  • Standar tekanan darah paling anyar dirilis-Ora maneh 120/80 nanging kudu…
    Wektu kirim: 10-25-2022

    Wiwit owah-owahan gedhe saka struktur diet wong, wis dadi swarga panganan.Ing basis saka kondisi materi, apa sing arep mangan bisa wareg.Mulane, panganan sing prasaja mboko sithik adoh saka meja wong, lan tim penyakit kronis sing cocog saya tambah akeh.Dadi hypert...Waca liyane»

  • Temokake Posisi Turu Paling Apik Kanggo Nglawan Hipertensi
    Wektu kirim: 05-17-2022

    Akeh wong sing urip kanthi tekanan darah tinggi - ing ngendi getih ngompa kanthi kuat menyang tembok arteri bisa nyebabake masalah kesehatan yen ora ditangani. Uga dikenal minangka hipertensi, iki minangka salah sawijining faktor risiko sing paling penting kanggo penyakit kardiovaskular. nindakake kabeh kita ...Waca liyane»

  • Apa Mlaku Ngurangi Tekanan Darah?
    Wektu kirim: 05-13-2022

    Giulia Guerrini, apoteker utama kanggo apotek digital Medino, ujar: "Nduwe tekanan getih sing luwih murah iku penting banget amarga bisa nyuda risiko penyakit jantung lan stroke.Tekanan getih sing luwih murah uga bakal nyuda risiko hipertensi, kahanan nalika getih dipeksa, sajrone wektu sing suwe ...Waca liyane»

  • Telung Minuman kanggo Nurunake Tekanan Darah
    Wektu kirim: 05-10-2022

    Kuwatir babagan tekanan darah tinggi?Coba tambahake omben-omben sing sehat kanggo jantung iki ing diet sampeyan.Digabungake karo olahraga biasa lan rencana mangan sing cerdas, bisa mbantu nyegah lan ngontrol hipertensi.Mangkene carane.1. Susu Sedheng Lemak utawa Tanpa Lemak Tambahake gelas dadi susu: akeh fosfor, kalium lan c...Waca liyane»

  • Lima Langkah Prasaja kanggo Ngontrol Tekanan Darah
    Wektu kirim: 05-06-2022

    Tekanan darah tinggi sing ora dikontrol (HBP utawa hipertensi) bisa nyebabake fatal.Yen sampeyan wis didiagnosis tekanan darah tinggi, limang langkah prasaja iki bisa mbantu sampeyan tetep ngontrol: Ngerti nomer sampeyan Umume wong sing didiagnosis tekanan darah tinggi pengin tetep ing ngisor 130/80 mm Hg, nanging kesehatan sampeyan ...Waca liyane»

  • Owah-owahan sing Sampeyan Bisa Nggawe kanggo Ngatur Tekanan Darah Tinggi
    Wektu kirim: 05-03-2022

    Nglawan "pembunuh bisu" Tekanan darah tinggi (HBP, utawa hipertensi) minangka "pembunuh bisu" tanpa gejala sing kanthi tenang ngrusak pembuluh getih lan nyebabake masalah kesehatan sing serius.Sanajan ora ana obat, nggunakake obat kaya sing diresepake lan nggawe owah-owahan gaya urip bisa nambah kualitas ...Waca liyane»

  • Ngerti Tekanan Darah Tinggi Ing Pria
    Wektu kirim: 04-29-2022

    Dr Hatch nyathet yen tekanan getih tansah fluktuatif, lan bisa nambah kanthi stres utawa nalika olahraga.Sampeyan mbokmenawa ora bakal didiagnosis tekanan darah tinggi nganti sawise sampeyan wis dipriksa kaping pirang-pirang. Kanggo wong lanang, kabar sing ora becik yaiku dheweke luwih cenderung kena hipertensi tinimbang wanita.D...Waca liyane»

  • Kafein bisa nyebabake kenaikan tekanan getih sing cendhak nanging dramatis
    Wektu kirim: 04-28-2022

    Kopi bisa menehi perlindungan marang: • Penyakit Parkinson.• Diabetes jinis 2.• Penyakit ati, kalebu kanker ati.• Serangan jantung lan stroke.Rata-rata wong diwasa ing AS ngombe kira-kira rong cangkir kopi 8 ons saben dina, sing bisa ngemot sekitar 280 miligram kafein.Kanggo m...Waca liyane»

  • Kesehatan Usus Sampeyan Bisa Nyebabake Priksa Tekanan Darah
    Wektu kirim: 04-22-2022

    Saklawasé siji ing saben rong wong diwasa Amérika - udakara 47% - wis didiagnosis tekanan darah tinggi (utawa hipertensi), Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS (CDC) negesake.Statistik kasebut bisa nggawe penyakit iki katon umum banget, mula ora ana masalah, nanging iki adoh saka bebener.dhuwur bl...Waca liyane»

  • Joytech ngajak sampeyan menyang pameran kanton kaping 131
    Wektu kirim: 04-19-2022

    Pameran Impor lan Ekspor China ka-131 Canton Fair terus dianakake online suwene 10 dina.Miturut elektronik, peralatan omah, mesin, barang konsumen lan 16 kategori barang liyane nyiyapake 50 area pameran, pameran domestik lan manca luwih saka 25,000, lan terus nyetel ...Waca liyane»

  • Apa ASI Ganti Nalika Bayi Lara?
    Wektu kirim: 04-15-2022

    Sanajan bayi sampeyan ora nglawan virus, ASI sampeyan duwe unsur dhasar sing mbantu nglindhungi bayi saka penyakit lan infeksi.Kaping pisanan, ASI kebak antibodi.Antibodi iki paling dhuwur ing kolostrum, susu sing ditampa bayi nalika lair lan sajrone sawetara dina pisanan ...Waca liyane»

  • Oksigen getih ngawasi dhewe ing omah bisa mbantu pasien COVID ngerteni tandha-tandha peringatan dini
    Wektu kirim: 04-12-2022

    Panaliten anyar nemokake manawa ngukur tingkat oksigen getih ing omah minangka cara sing aman kanggo wong sing nandhang COVID-19 kanggo ndeleng pratandha manawa kesehatane bisa saya rusak.Pulse oximeters kasedhiya akeh, piranti murah sing madhangi cahya liwat driji wong kanggo netepake jenuh oksigen getih.Waca liyane»

Chat Online WhatsApp!
Chat Online WhatsApp!