Warta Industri

  • LAYANAN METER SEJOY HEMOGLOBIN KANGGO HEALTH
    Wektu kiriman: 11-08-2019

    Ngukur hemoglobin penting kanggo mriksa kesehatan pasien lan njaga kualitas urip. Nyuda tingkat hemoglobin bisa dadi indikator akeh masalah potensial kayata kekurangan zat besi ing pasien. Amarga ngawasi hemoglobin iku penting kanggo fisik, SEJOY ...Waca liyane »

  • Tekanan getih dhuwur: Susu, brokoli, yoghurt lan tahu bisa maca luwih murah
    Wektu kiriman: 10-09-2019

    Tekanan getih dhuwur nyebabake siji saka patang wong diwasa ing Inggris, nanging akeh wong sing ora ngerti yen nandhang gejala kasebut amarga gejala kasebut ora mesthi katon utawa ketara. Cara paling apik kanggo nemokake manawa sampeyan ngalami tekanan darah tinggi yaiku maca kanthi rutin, kanthi GP utawa apoteker lokal utawa nggunakake ...Waca liyane »

  • Tekanan getih dhuwur: jus Beetroot bisa nyuda bacaan sampeyan
    Wektu kiriman: 09-29-2019

    Tekanan getih dhuwur nyebabake siji saka patang wong diwasa ing Inggris, nanging akeh wong sing nandhang penyakit kasebut ora ngerti yen nandhang penyakit kasebut. Iki amarga gejala sing jarang ditemokake. Cara paling apik kanggo ngerteni yen ngalami tekanan darah tinggi yaiku maca kanthi rutin mriksa dening GP utawa apoteker ...Waca liyane »

  • Napa dokter nggunakake merkuri lan pasien nggunakake monitor tekanan getih elektronik?
    Wektu kiriman: 09-11-2019

    A lot of friends ask doctor, why does the doctor of the hospital like to use electronic sphygmomanometer, but charge a patient to go home with electronic sphygmomanometer?   In fact, this is our misunderstanding, there is no such rule, the current electronic sphygmomanometer and mercury sph...Waca liyane »

  • Esh International Protocol rèvisi 2010
    Wektu kiriman: 10-31-2017

    The International Protocol kanggo Validation meksa getih piranti ing diwasa ukuran diubah dening Eropah Society of Hipertensi ing 20101. A sawetara modifikasi ing protokol diubah ngakeni bilih akurasi piranti wis apik karo advancements teknologi, lan passin ing ...Waca liyane »

  • Dhasar UDI
    Wektu kiriman: 10-05-2016

    Ing 2013, Administrasi Pangan lan Obat (FDA) ngeculake aturan pungkasan kanggo nggawe sistem identifikasi piranti unik sing dirancang kanggo ngenali piranti kanthi cukup liwat distribusi lan panggunaan. Aturan pungkasan mbutuhake label piranti supaya kalebu pengenal piranti unik (UDI) ing label piranti lan ...Waca liyane »

  • Identifikasi Piranti Unik - UDI
    Wektu kiriman: 12-28-2015

    FDA nggawe sistem identifikasi piranti unik kanggo ngenali piranti medis kanthi cekap liwat distribusi lan panggunaan. Yen wis ditrapake kanthi lengkap, label piranti sing paling akeh bakal ngemot pengenal piranti unik (UDI) ing bentuk sing bisa diwaca manungsa lan bisa diwaca. Labeler piranti uga kudu submi ...Waca liyane »

Tampilan Online Chat!
Tampilan Online Chat!