За нас

 • 2000 година +
  Вработен
 • 100 +
  Вработен во истражување и развој
 • 1000 +
  Дистрибутери низ целиот свет
 • 250 Милион+ (УСД)
  Прометот

Joytech Healthcare Co., Ltd. е основана во 2002 година. Денес имаме соза малку20 години искуство за домашна медицинска опрема OEM & ODM, а нашиот промет достигна 250 милиони американски долари во 2020 година.4 патибидејќи2017 година.Како главен снабдувач на производи за здравствена заштита во Кина, Sejoy Group изгради лојална репутација на квалитет, иновации и услуга.Нашата иновативна и технолошка извонредност поддржува производство на премиум уреди како што се електронски и инфрацрвени термометри, мерачи на гликоза во крвта, монитори за крвен притисок, нега на мајка и бебе и други производи за домашна нега дизајнирани од клиентите.

Нашите партнери

 • WPS图片-修改尺寸
 • пантер07
 • пантер12
 • пантер09
 • пантер03
 • пантер01
 • слики
 • WPS图片-修改尺寸
 • преземете
 • WPS图片-修改尺寸
 • WPS图片-修改尺寸

Центар за вести

 • Не се само настинката или грипот што предизвикуваат треска - внимавајте на Херпангина
  Јули-25-2023
  Не се само настинката или грипот што предизвикуваат треска - внимавајте на Херпангина
  Секоја година кога доаѓа лето, температурата расте, дождот исто така се зголемува, а ентеровирусот станува активен.Инфективната дијареа, шап-шап, фарингитис и други заразни болести невидливо ...
 • Зошто на доилките треба да им треба двојна пумпа за гради?
  Јули-21-2023
  Зошто на доилките треба да им треба двојна пумпа за гради?
  Луѓето генерално веруваат дека доењето значи директно доење, така што пумпата за гради е намалена за употреба за време на лактацијата на мајката.Додека пумпите за гради се важни помошни алатки за доење.Мама користи б...
 • Добриот сон помага во намалување на крвниот притисок
  Јули-18-2023
  Добриот сон помага во намалување на крвниот притисок
  Помина една недела откако започнаа кучешките денови.Неодамна, многу пријатели прашуваа: -Зошто се будам порано и порано?-Не можете да спиете навечер, но секогаш дремете преку ден?-Можам да спијам до осум или ...
 • Зошто лековите не можат да престанат кога крвниот притисок паѓа во лето?
  Јули-14-2023
  Зошто лековите не можат да престанат кога крвниот притисок паѓа во лето?
  Кога ќе пристигне летото, хипертензивните пациенти често забележуваат намалување на крвниот притисок во споредба со зимата кога го мерат крвниот притисок во текот на денот.Многу хипертензивни пациенти веруваат дека во текот на летото, тие...
 • Пет фактори кои влијаат на мерењето на крвниот притисок
  Јули-11-2023 година
  Пет фактори кои влијаат на мерењето на крвниот притисок
  Употребата на Сфигмоманометар од страна на клиентите често бара точно мерење.Иако има толку многу фактори кои влијаат на резултатот од мерењето на вашиот крвен притисок.Овде наведуваме 5 главни вообичаени фактори кои влијаат на блу...
 • Зошто вежбањето може да го намали крвниот притисок?
  Јули-07-2023 година
  Зошто вежбањето може да го намали крвниот притисок?
  Зошто вежбањето може да го намали крвниот притисок?Механизмот на хипотензија индуцирана од вежбање вклучува повеќе фактори, како што се неврохуморалните фактори, васкуларната структура и реактивност, телесната тежина и намалениот отпор на инсулин...

Сертификација

ТОП ПРОИЗВОДИ

Контактирајте не

Joytech Healthcare Co., Ltd

 • Адреса:
  No.365, Wuzhou Road, Yuhang Economic
  Развојна зона, 311100, Хангжу, Кина
 • Телефон:
  ЕУ пазар: Mike +86-15058100500
  NA пазар: Ребека +86-15968179947
  СА пазар: Фреди +86-18758131106
  Пазар во Азија и Африка: Ерик +86-15958158875
 • Е-пошта: