Производи

За нас

Основана во 2002 година, ние сме брзорастечки производител на Hi-Tech со примарен фокус на дизајнирање и производство на медицински инструменти за домашна нега.

Нашата иновативна и технолошка извонредност поддржува производство на висококвалитетни уреди како што се електронски термометри, инфрацрвени термометри, системи за следење на гликозата во крвта, монитори за крвен притисок и други производи за домашна нега и нега на мајка и бебе дизајнирани од клиентите.Како главен снабдувач на производи за здравствена заштита во Кина, Sejoy групацијата изгради лојална репутација на квалитетот, иновативноста и услугата за своите клиенти ширум светот.

Сите производи од групата Sejoy се дизајнирани од нашиот оддел за истражување и развој и се произведени според ISO 13485 стандарди за да ги задоволат европските CE и американските FDA сертификати. пониски цени од неговите конкуренти.

Фокус на Joytech

6175 (1)

Монитор за крвен притисок за тип на рака

Мониторот за крвен притисок е наменет за неинвазивно мерење, користејќи осцилометриски метод за откривање на систолниот, дијастолниот крвен притисок и отчукувањата на срцето кај поединецот.

Уредот е дизајниран за домашна или клиничка употреба.И компатибилен е со bluetooth кој ефикасно ги пренесува податоците од мониторот на компатибилна мобилна апликација.

Монитор за крвен притисок за тип на зглоб

Наменет за неинвазивно мерење на систолниот, дијастолниот крвен притисок и отчукувањата на срцето на возрасен поединец со помош на осцилометриски метод.

Уредот е дизајниран за домашна или клиничка употреба.И тој е компатибилен со Bluetooth што овозможува лесно пренесување на мерните податоци од мониторот за крвен притисок на компатибилна мобилна апликација.

Нов монитор за крвен притисок со тенок дизајн од типот на зглоб
4760б

Дигитален термометар

Треската е одбранбен механизам на телото против инфекција, вакцинација или никнување на забите.Нашите безбедни и прецизни дигитални термометри доаѓаат со патентирана технологија на линија на треска, двојни скали, брзи отчитувања од 5 секунди, водоотпорни и џамбо екрани со позадинско осветлување, кои помагаат ефикасно да се открие температурата.Нашата високо автоматизирана производна линија ни овозможува да обезбедиме конкурентна цена.

Инфрацрвен термометар

Инфрацрвениот термометар е дизајниран за безбедна употреба во увото или на челото.Тој е способен да ја мери температурата на телото на човекот со откривање на интензитетот на инфрацрвената светлина што се емитува од човечкото уво/чело.Ја претвора измерената топлина во отчитување на температурата и се прикажува на LCD-екранот.Инфрацрвениот термометар е наменет за интермитентно мерење на температурата на човечкото тело од површината на кожата кај луѓе од сите возрасти.Кога правилно се користи, брзо ќе ја процени вашата температура на точен начин.

1015 година

Култура

Нашата мисија

Да се ​​создадат производи од прва класа за грижа за здравјето на луѓето

Нашата визија

Да се ​​биде глобален лидер во медицински производи

Нашите вредности

Услуга за клиентите, потрага по совршеност, интегритет, љубов, одговорност и победа-победа

Нашиот Дух

Вистинитост, прагматизам, пионерство, иновација