Produkter

Hvorfor bruker leger kvikksølv og pasienter bruker elektroniske blodtrykksmålere?

Mange venner spør legen, hvorfor liker legen på sykehuset å bruke elektronisk blodtrykksmåler, men belaster en pasient for å gå hjem med elektronisk blodtrykksmåler?

BP1359-2

 

Faktisk er dette vår misforståelse, det er ingen slik regel, det nåværende elektroniske blodtrykksmåleren og kvikksølvtrykkmåleren er i det vanlige stadiet, legen er hva du skal bruke, hvis pasienter vil bruke kvikksølvtrykkmåler, kan også bruke kvikksølvtrykkmåler.

v2-4c0c5a0453624d001148d5f39d3ccefd_hd

 

Innen 2020 vil kvikksølvfri medisinsk behandling være oppnådd, og kvikksølvsfygmomanometer vil gradvis bli trukket tilbake fra sykehus.Nå er det bare en mellomfase.Så, på sykehus, kan vi noen ganger se bruk av kvikksølv sfygmomanometer, noen ganger ved hjelp av elektronisk sfygmomanometer.

Mange venner på eksistensen av elektronisk blodtrykk, er dette uunngåelig, fordi markedet blodtrykksmåler, er det noen problemer, ofte målingen er ikke nøyaktig, misvisende, for å bringe mye forvirring for alle, så mange mennesker tror ikke på elektronisk blodtrykksmåler.

Faktisk er de elektroniske blodtrykksmålerne som brukes av våre familier nøyaktige. Alle bestått FDA, CE, ISO13485, Roahs etc sertifikat.

 

Elektroniske blodtrykksmålere har sine egne fordeler:

1. Ingen kvikksølv, reduserer skaden.

2, enkel betjening, lett å lære, en person kan også operere.

3. Blodtrykksregistreringsfunksjon og hjertefrekvensestimeringsfunksjon.

4, er verdien mer nøyaktig, sammenlignet med kvikksølv sfygmomanometer som fin.

5. Det elektroniske sfygmomanometeret BRUKER den oscillografiske metoden, som måler blodtrykket ved å måle vibrasjonen av blodstrømmen på blodåreveggen.

v2-fdbff40cd09fa49ac9d6d9edcd226add_hd

Hvordan bruke den elektroniske blodtrykksmåleren riktig?

1. Når du ikke har det travelt med å måle, ta en pause i 15 minutter. Når du måler blodtrykket, sett deg i setet som har baksiden av ryggen i rolig, komfortabel stilling, hele kroppens natur er løsnet.

2. Fjern overarmshylsen, fest kollisjonsputen til overarmen, og merket skal rettes mot armarterien; Den nedre kanten av posen skal være 2 ~ 3 cm over albuen.

3. Overarmene skal være på samme nivå som hjertet.Hold deg varm for å unngå skjelvinger om vinteren.

4. Under den automatiske trykkmålingsprosessen kan ikke pasienten ha noen handling, ellers vil trykkmålingen mislykkes på grunn av den falske bølgen forårsaket av muskelbevegelse.

5. Intervallet mellom de to målingene bør være mer enn 3 minutter, og posisjonen og posisjonen bør være konsistente så langt som mulig.

  • Overvåking av blodtrykk avhenger av deres egen, elektronisk blodtrykksmåler er en bedre hjelper!

Så det er ikke slik at leger liker å bruke et kvikksølv-blodtrykksmåler, eller et elektronisk blodtrykksmåler, og generelt bruker de det når de ser et; Men du bruker vanligvis ikke et kvikksølv-trykkmåler, så det anbefales at du bruker et elektronisk blodtrykksmåler, hovedsakelig for enkelhets skyld.

 

 

 

 

 

 

Leverandørens populære produkter