• Tel:+ 86-571-81957767 EXT.812
  • Moblie: +86-571-81957767
  • E-mail:info@sejoy.com

Warta Industri

  • LAYANAN METER SEJOY HEMOGLOBIN Pikeun KASEHATAN Anjeun
    Waktos Post: 11-08-2019

    Ngukur hémoglobin penting pisan pikeun mariksa kasehatan pasién anjeun sareng ngajaga kualitas hirupna. Turunna tingkat hémoglobin tiasa janten indikator seueur masalah poténsial sapertos kakurangan zat beusi di pasién. Kusabab monitoring hémoglobin penting pisan pikeun fisik, SEJOY h ...Baca leuwih »

  • Tekanan darah tinggi: susu, brokoli, yoghurt sareng tahu tiasa nurunkeun bacaan
    Waktos Post: 10-09-2019

    Tekanan darah tinggi mangaruhan hiji tina opat jalma déwasa di Inggris, tapi seueur jalma henteu terang yén éta ngagaduhan sabab geuwat na henteu jelas-jelas atos katingali. Cara anu pangsaéna pikeun terang upami anjeun ngagaduhan tekanan darah tinggi nyaéta maca anjeun sacara rutin dipariksa, naha ku GP anjeun atanapi tukang ubar lokal atanapi nganggo ...Baca leuwih »

  • Tekanan darah tinggi: jus bit tiasa nurunkeun bacaan anjeun
    Waktos Post: 09-29-2019

    Tekanan darah tinggi mangaruhan hiji tina opat jalma déwasa di Inggris, tapi seueur jalma anu ngagaduhan kaayaan henteu terang yén aranjeunna ngagaduhan. Ieu kusabab gejala jarang ditingali. Cara anu pangsaéna pikeun terang upami anjeun ngagaduhan tekanan darah tinggi nyaéta maca anjeun sacara rutin dipariksa ku GP atanapi apotéker lokal ...Baca leuwih »

  • Naha dokter nganggo raksa sareng pasién nganggo monitor tekanan darah éléktronik?
    Waktos Post: 09-11-2019

    A lot of friends ask doctor, why does the doctor of the hospital like to use electronic sphygmomanometer, but charge a patient to go home with electronic sphygmomanometer?   In fact, this is our misunderstanding, there is no such rule, the current electronic sphygmomanometer and mercury sph...Baca leuwih »

  • ESH International Protocol Harita 2010
    Waktos Post: 10-31-2017

    Internasional Protocol pikeun validasi tina tekanan getih alat di sawawa ukur ieu dirévisi ku Éropa Society hipertensi di 20101. Sajumlah modifikasi dina protokol dirévisi ngaku yen akurasi alat tos ningkat kalawan advancements téhnologis, sarta passin nu ...Baca leuwih »

  • Dasar UDI
    Waktos Post: 10-05-2016

    Dina 2013, Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA) ngaluarkeun aturan akhir dina ngawangun sistem idéntifikasi alat unik anu dirancang pikeun cukup ngaidentipikasi alat-alat ngalangkungan distribusi sareng panggunaan. Aturan akhir meryogikeun panyiri alat pikeun ngalebetkeun identifier alat unik (UDI) dina labél alat sareng ...Baca leuwih »

  • Idéntifikasi Alat Unik - UDI
    Waktos Post: 12-28-2015

    FDA ngadegkeun sistem idéntifikasi alat anu unik pikeun nyukupan ngaidentipikasi alat médis ngalangkungan distribusi sareng panggunaan na. Nalika diterapkeun sapinuhna, labél kaseueuran alat bakal kalebet idéntifikasi alat unik (UDI) dina bentuk anu tiasa dibaca ku manusa. Labeler parangkat ogé kedah submi ...Baca leuwih »

WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!