Please Choose Your Language
masini fa'afoma'i ta'ita'ia le gaosiga
Aiga » Blogs » Tala Fou i Aso Ta'itasi & Fautuaga Soifua Maloloina » Masina Gaosi Saogalemu- O le pulega o gaosiga a Joytech e te maua atili ai le mautinoa

Saogalemu Gaosiga Masina- Joytech's pulega gaosiga e te maua atili ai le mautinoa

Va'aiga: 0     Tusitala: Fa'atonu Site Taimi Fa'asalalau: 2022-06-07 Punavai: Nofoaga

Fesili

facebook fa'asoa fa'amau
twitter fa'asoa fa'amau
fa'amau laina laina
wechat fa'asoa fa'amau
linkedin fa'asoa fa'amau
pinterest fa'asoa fa'amau
WhatsApp fa'asoa fa'amau
fa'asoa lenei fa'amau fa'asoa

Iuni 2022 o le 21st.China Safety Production masina.'Usia i le tulafono o le gaosiga o le saogalemu ma ia avea oe ma tagata muamua e nafa ma' o le autu lea o lenei gaioiga.

I le avea ai o se gaioiga e faʻatonutonu ai le saogalemu o galuega, ua faʻasalalauina mo le 21 vasega ma autu ma foliga eseese, ma o le manatu o le saogalemu o galuega ua leva ona mauaa i loto o tagata.I le avea ai o se fale gaosi tele ma sili atu nai lo le 2000 tagata faigaluega, Joytech fomaʻi o loʻo i ai tulaga faʻapitoa i tulaga o le gaosiga o le saogalemu.

1.Before Production
I le avea ai o se falemaʻi faafomaʻi, o oloa gaosia e fesoʻotaʻi ma le ola ma le soifua maloloina o tagata faʻatau.O le mea lea, e tatau i tagata faigaluega a Joytech ona tuʻuina atu mea e suʻesuʻe ai le tino ae latou te leʻi auai i Joytech ma auai i gaioiga gaosiga pe a latou soifua maloloina.O mea mataʻutia ABS ma TPE faʻaaogaina i Joytech fua vevela faaeletonika, fa'aeletonika mata'itū toto ma isi masini fa'afoma'i o lo'o i vasega fa'afoma'i maualuga.

 

2.During Gaosiga
Joytech tagata pipii i le faiga pulega 7S.Aemaise lava, o tulaga uma i luga o le laina gaosiga o loʻo i ai faʻagasologa, o loʻo aofia i le iloiloga o gaosiga, ma manaʻomia ai tagata faigaluega e faʻatinoina lelei.
I le taimi lava e tasi, o le tulaga lelei asiasiga matagaluega a Joytech e sili atu i le 100 tagata.I le faʻaopoopoga i le maeʻa suʻesuʻeina o oloa aʻo leʻi teuina ma le siakiina o oloa aʻo leʻi lafoina i luga o laina gaosiga taʻitasi, o loʻo i ai foʻi leoleo asiasi o loʻo o atu i laina taʻitasi mai lea taimi i lea taimi i aso uma e vaʻai siaki faʻafitauli faʻamatalaga o gaosiga ma le asiasiga lona lua o oloa. , ina ia mautinoa o le tulaueleele o gaosiga o oloa e fetaui ma faailoga eseese.

 

3.After Production
Mo oloa gaosia e Joytech, o lipoti eseese o suʻega ma tusi tusi talosaga o le a faia e tusa ai ma manaʻoga o maketi taʻitasi.Na'o oloa e pasia le su'ega po'o le mauaina o le tusi pasi o le a fa'afeiloa'i i le maketi.O le a fautuaina fo'i e le matou 'au fa'atau fa'apolofesa oloa e fetaui ma mana'oga fa'amaonia o maketi e tusa ai ma ou mana'oga.

O loo finau mai Joytech o oloa uma e gaosia ma fa'atau atu na'o ia , fa'amautinoa o le lelei o oloa e tu'uina atu i tagata fa'atau e saogalemu ma mafai ona fa'atonutonuina.

https://www.sejoygroup.com/fda-approved-upper-arm-digital-blood-pressure-meter.html

O oloa lelei mo le soifua maloloina!E tatau ona e maua.

Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi www.sejoygroup.com.

Fa'afeso'ota'i mai matou mo se soifua maloloina

Tala Fou Fesootai

mea e gaogao!

Oloa Fa'atatau

mea e gaogao!

 NO.365, Wuzhou Road, Zhejiang Province, Hangzhou, 311100,Saina

 Nu.502, Shunda Road.Itumalo o Zhejiang, Hangzhou, 311100 Saina
 

SO'OGA VAIVAI

O'OGA

WHATSAPP US

Maketi i Europa: Mike Tao 
+86-15058100500
Asia & Aferika Maketi: Eric Yu 
+86-15958158875
Maketi Amerika i Matu: Repeka Pu 
+86-15968179947
Amerika i Saute & Ausetalia Maketi: Freddy Fan 
+86-18758131106
 
Puletaofia © 2023 Joytech Healthcare.Ua Taofia Aia Tatau Uma.   Fa'afanua  |Tekinolosi e leadong.com