Е-пошта: marketing@sejoy.com
Please Choose Your Language
водечки производител на медицински помагала
Дома » Блогови » Дневни вести и здрави совети » Месец на производство на безбедност- Управувањето со производството на Joytech ви дава поголема самодоверба

Месец на производство на безбедност- Менаџментот на производство на Joytech ви дава поголема самодоверба

Прегледи: 0     Автор: Уредник на страницата Време на објавување: 2022-06-07 Потекло: Сајт

Прашај

копче за споделување на Фејсбук
копче за споделување на Твитер
копче за споделување линија
копче за споделување wechat
копче за споделување на линкедин
копче за споделување на pinterest
Копче за споделување whatsapp
споделете го ова копче за споделување

Јуни 2022 година е 21. месец за производство на безбедност во Кина.„Почитувајте го законот за безбедносно производство и бидете првото одговорно лице“ е темата на оваа активност.

Како активност за регулирање на безбедноста при работа, објавена е 21 сесија со различни теми и форми, а концептот за безбедност на работа веќе е длабоко вкоренет во срцата на луѓето.Како голема фабрика со повеќе од 2000 вработени, Joytech Medical има строги стандарди во однос на безбедносното производство.

1.Пред производство
Како медицинска индустрија, произведените производи се поврзани со животот и здравјето на потрошувачите.Затоа, вработените во Joytech мора да ги обезбедат материјалите за физички преглед пред да се приклучат на Joytech и да се приклучат на производните активности кога се во добра здравствена состојба.Суровините ABS и TPE кои се користат во Joytech електронски термометар, Електронскиот монитор за крвен притисок и другите медицински уреди се во висококвалитетно медицинско одделение.

 

2. За време на производството,
луѓето на Joytech се придржуваат до системот за управување со 7S.Конкретно, сите стандарди на производната линија имаат процеси кои се вклучени во проценката на производството и бараат од вработените строго да ги спроведуваат.
Во исто време, на Одделот за инспекција на квалитет на Joytech има повеќе од 100 луѓе.Покрај проверката на готовиот производ пред складирање и проверката на стоката пред пратката на секоја производна линија, има и патролни инспектори кои од време на време секој ден одат на секоја производна линија за да ги проверат проблемите со производните спецификации и секундарната проверка на стоката. , за да се осигура дека приземјувањето на производството на производи исполнува различни индикатори.

 

3.По производството
За производите произведени од Joytech ќе се прават различни тест извештаи и апликации за сертификати според барањата на секој пазар.На пазарот ќе бидат претставени само производите што ќе го поминат тестот или ќе го добијат сертификатот.Нашиот професионален тим за продажба ќе препорача и производи кои ги задоволуваат вашите потреби за сертификација на пазарот според вашите потреби.

Joytech инсистира на тоа сите производи се произведуваат и продаваат сами по себе , осигурувајќи дека квалитетот на производите што се доставуваат до потрошувачите е безбеден и контролиран.

https://www.sejoygroup.com/fda-approved-upper-arm-digital-blood-pressure-meter.html

Квалитетни производи за здрав живот!Ти го заслужи тоа.

За повеќе информации, посетете ја www.sejoygroup.com.

Контактирајте не за поздрав живот

Поврзани вести

содржината е празна!

Поврзани производи

содржината е празна!

 NO.365, Wuzhou Road, провинција Жеџијанг, Хангжу, 311100, Кина

 бр.502, патот Шунда.Провинција Жеџијанг, Хангжу, 311100 Кина
 

БРЗИ ЛИНКОВИ

ПРОИЗВОДИ

WHATSAPP НАС

Европа пазар: Мајк Тао 
+86-15058100500
Пазар во Азија и Африка: Ерик Ју 
+86-15958158875
Пазар во Северна Америка: Ребека Пу 
+86-15968179947
Пазар во Јужна Америка и Австралија: Фреди Фан 
+86-18758131106
 
Авторски права © 2023 Joytech Healthcare.Сите права се задржани.   Мапа на сајтот  |Технологија од leadong.com