Babagan awake dhewe

Diadegake ing taun 2002, kita minangka produsen Hi-Tech kanthi cepet kanthi fokus ing desain lan manufaktur alat medis perawatan omah.

Keunggulan inovatif lan teknologi kita ndhukung produksi piranti kualitas dhuwur kayata termometer elektronik, termometer infra merah, sistem pemantauan glukosa getih, monitor tekanan darah, lan produk perawatan omah lan ibu lan bayi sing dirancang pelanggan liyane.Minangka pemasok utama produk perawatan kesehatan ing China, Sejoy wis mbangun reputasi setya babagan kualitas, inovasi, lan layanan kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Kabeh produk Sejoy dirancang dening departemen R&D lan diprodhuksi miturut standar ISO 13485 kanggo memenuhi sertifikasi CE Eropa lan FDA AS. tinimbang pesainge.

Fokus Joytech

6175(1)

Monitor Tekanan Darah Tipe Lengan

Monitor tekanan getih ditujokake kanggo pangukuran non-invasif, nggunakake metode oscillome-tric kanggo ndeteksi tekanan getih sistolik, diastolik lan denyut jantung individu.

Piranti kasebut dirancang kanggo panggunaan omah utawa klinis.Lan kompatibel karo bluetooth sing efisien nransfer data monitor menyang aplikasi seluler sing kompatibel.

Monitor Tekanan Darah Tipe Pergelangan Tangan

Ditujukake kanggo pangukuran non-invasif wong diwasa sistolik, tekanan darah diastolik lan detak jantung nggunakake metode oscillometric.

Piranti kasebut dirancang kanggo panggunaan omah utawa klinis.Lan kompatibel karo Bluetooth sing ngidini transfer data pangukuran kanthi gampang saka monitor tekanan getih menyang aplikasi seluler sing kompatibel.

Tipe Pergelangan Tangan Anyar Desain Tipis Monitor Tekanan Darah
4760b

Termometer Digital Kab

Demam minangka mekanisme pertahanan awak marang infeksi, vaksinasi utawa teething.Termometer digital sing aman lan akurat dilengkapi teknologi garis demam sing dipatenake, timbangan ganda, maca cepet 5 detik, layar lampu latar sing anti banyu lan jumbo, mbantu deteksi suhu kanthi efektif.Garis produksi kanthi otomatis ngidini kita njamin rega sing kompetitif.

Termometer Infra Merah Kab

Thermometer inframerah dirancang kanggo nggunakake aman ing kuping utawa bathuk.Bisa kanggo ngukur suhu awak manungsa kanthi ndeteksi intensitas cahya infra merah sing dipancarake saka kuping / bathuk manungsa.Ngonversi panas sing diukur dadi maca suhu lan ditampilake ing LCD.Thermometer inframerah dimaksudaké kanggo pangukuran intermiten suhu awak manungsa saka permukaan kulit dening wong kabeh umur.Yen digunakake kanthi bener, bakal cepet ngevaluasi suhu kanthi akurat.

1015

kabudayan

Misi Kita

Kanggo nggawe produk kelas siji kanggo ngurus kesehatan manungsa

Visi Kita

Dadi pimpinan global ing produk medis

Nilai Kita

Layanan kanggo pelanggan, ngupayakake keunggulan, integritas, katresnan, tanggung jawab lan menang-menang

Roh Kita

Sejati, Pragmatisme, Pioneering, Inovasi


Obrolan Online WhatsApp!
Obrolan Online WhatsApp!