Please Choose Your Language
ba appareils médicaux mosali ya liboso
Ndako » Ba blogs ya ba blogs » Biloko Sango » Langi ya macaron ya sika mpe ya kokitisa motema.Précision okoki ko confier, commodité okolinga

Couleur ya macaron ya sika mpe ya calmante.Précision okoki ko confier, commodité okolinga

Botali: 0     Mokomi: Mobongisi ya site Tango ya kobimisa: 2023-06-16 Origine: Esika

Tuná mituna

bouton ya kokabola facebook
bouton ya kokabola na twitter
bouton ya kokabola milɔngɔ
bouton ya kokabola wechat
bouton ya kokabola linkedin
bouton ya kokabola pininterest
bouton ya kokabola whatsapp
kabola bouton oyo ya kokabola

Mpo na mobɛli oyo azali na fiɛvrɛ, bakoyoka mpasi mpe bakozanga motema molai.Kozwa mesure mpo na température ya nzoto mpe komela nkisi ekozala mpasi mingi.Na nsima, thermomètre oyo ezali na motindo ya kobenda likebi mpe ntango ya koyanola na kotánga nokinoki esengeli kozala na litomba mpo na mokakatano yango.

 

Joytech a développer série ya macaron couleur design ya ba thermomètres ya monganga mpo na fièvre .Langi ya macaron ya sika mpe ya kokitisa motema.Précision okoki ko confier, commodité okolinga.

 

Ba thermomètres ya langilangi ezali na temps ya kotanga ya ba 60s, ndenge moko na ba thermomètres na biso ya kotanga oyo esalemaka mingi oyo ezali ya sikisiki mpo na test ya température.

 

Pɔsɔ oyo, mwana na ngai ya mwasi azwaki fiɛvrɛ mpe asukosu mingi.Toyokaki molunge ntango tozalaki kopusana penepene na ye.Nazwaki température na biso DMT-101 thermomètre numérique .Ezali na temps ya réponse ya ba 60s.Plusieurs secondes après kotia thermomètre na munoko, Bibibi... Fonction d'alarme ya fièvre esalaki.Ezali na 38 centigrade.60s après, Bibibi...ezali tango ya kotanga.Mbala mingi, lolenge ya malamu ya komeka molunge ezali ya kobatela molunge na monɔkɔ na yo mpe ntango ozali kotɛlɛma ntango nyonso na mwa badegrés na boumeli ya mwa basegɔnde.Esengeli kozala na bosikisiki mingi koleka.

 

Bambula oyo eleki, esengeli kokanga ba thermomètres ya mercure na boumeli ya miniti 5.Sikoyo tozali na yango thermomètres numériques professionnels oyo ezali mbangu,sa sécurité mpe ya sikisiki.

 

Mpe mwana na ngai ya mwasi akosepela na balangi oyo ekitisaka motema.Akozala na bolingi ya kobatela na monoko pendant plus de 60s.Mwana na ngai ya mobali azali boye te.Akotelemela ba mesures nionso ya température, très incoopérative.Donc ba thermomètres numériques ya point flexible na temps ya réponse ya lecture rapide ya 10s esengeli ezala choix ya malamu pona ye.

 

Mama akoyeba makambo mingi mpo na bana na ye koleka bato mosusu nyonso.Ezali na mitindo mingi ya ba thermomètres numériques oyo basalelaka na ndako na zando.Okoki kopona lokola na bizaleli ya mwana na yo moko.

 

Recommander makasi joytech ya sika ba thermomètres numériques ya langilangi .Ebongi mpo na bana mpe basi.

 

Joytech healthcare ezali usine fabrication ya thermomètres, okoki ko personnaliser na marque na yo moko.Boyei malamu mpo na kozala na botali.

ba thermomètres numériques ya sika

 

Contactez biso pona vie ya santé

Sango oyo etali yango

contenus eza vide!

Biloko oyo etali yango

contenus eza vide!

 NO.365, Nzela ya Wuzhou, etuka ya Zhejiang, Hangzhou, 311100,Chine

 No.502, nzela ya Shunda.Etúká ya Zhejiang, Hangzhou, 311100 Chine
 

BA LIEN YA NOKI

BILOKO YA KOSALELA

WHATSAPP BISO

Zando ya Mpoto: Mike Tao 
+86-15058100500 oyo ezali na
Zando ya Azia & Afrika: Eric Yu 
+86-15958158875
Zando ya Amerika ya Nordi: Rebecca Pu 
+86-15968179947
Zando ya Amerika ya Sudi & Australie: Freddy Fan 
+86-18758131106 oyo ezali na
 
Makoki ya bokeli © 2023 Joytech Healthcare.Makoki Nyonso mazali ya yo.   Mapa ya site  |Teknolozi na leadong.com