Oloa

Fa'asoa i aso uma -Tale ma Loquat

O le tale o se fa'ailoga masani lea o le manava manava, e mafua mai i le mumu, mea mai fafo, fa'aosofiaga fa'aletino po'o vaila'au o le trachea, bronchial mucosa, po'o le pleura.O lo'o fa'aalia i le tapunia o le glottis, fa'aiti'itia maso o le manava, fa'ateteleina le mamafa o le pulmonary, ona matala ai lea o le glottis, ma fa'ate'a ese le ea mai le mama.

 

mafua'aga masani:

 

(1) Faʻamaʻi: pei o le malulu, niumonia, bronchitis, faʻamaʻi mama, mamapala, ma isi.

 

(2) Fa'alavelave fa'afefe: pei ole rhinitis fa'ama'i, sela fa'ama'i, ma isi.

 

(3) Tumors: e pei ole kanesa mama muamua, kanesa mama metastatic, kanesa bronchial, tuma mediastinal, ma isi.

 

(4) Tino mai fafo manava: e pei o le inhalation o mites pefu, pollen, pefu, ma isi.

 

E masani lava, o le tale ma le fiva o fa'ailoga sili ona malamalama o le taua a o tatou tino i siama poʻo faʻamaʻi.E tatau ona mata'itu le vevela o le tino aemaise lava le vevela o le tino o le pepe ina ia 'alofia ai le fa'aleagaina o le ma'i ona o le maualuga o le vevela o le tino.E manaʻomia foʻi ona tatou faia ni auala e puipuia ai le tale mai le tupu i le niumonia.

 

O le matou kamupani e faʻafuaseʻise fua vevelagaosi oloa.Ma o loʻo matou i totonu o Tangqi Town, lea e iai le loquat suamalie.A o ou agai atu i le galuega, o loo i ai le au faifaatoaga fualaau aina o loo faatau atu loquat i faleoloa i luga o le ala i nai aso ua mavae.

 

E pei ona tatou iloa uma o le loquat o se meaai lelei e faʻamalolo ai le tale.O le natura e matua ofoofogia lava.I le vaitau e faigofie ai le tale, o mea'ai mo le togafitia o le tale e na o le matua foi.

 

A maeʻa au faʻaaliga, e lelei le faia o se asiasiga iJoytech Healthcarema maua se tofo o loquat i Tangqi Ancient Town.

loquat-thermometer

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou

O oloa lauiloa a le kamupani