Naha dokter nganggo raksa sareng pasién nganggo monitor tekanan darah éléktronik?

Seueur réréncangan naros ka dokter, naha dokter di rumah sakit resep nganggo sphygmomanometer éléktronik, tapi ngasuh pasién kanggo mulih nganggo sphygmomanometer éléktronik?

BP1359-2

 

Nyatana, ieu mangrupikeun salah paham urang, teu aya aturan sapertos kitu, sphygmomanometer éléktronik ayeuna sareng sphygmomanometer raksa aya dina tahap umum, dokter naon anu kedah dianggo, upami pasién bakal nganggo sphygmomanometer raksa, ogé tiasa nganggo sphygmomanometer raksa.

v2-4c0c5a0453624d001148d5f39d3ccefd_hd

 

Dina taun 2020, perawatan médis gratis raksa bakal dihontal, sareng sphygmomanometer raksa laun bakal ditarik ti rumah sakit. Ayeuna éta ngan ukur tahapan samentawis. Janten, di rumah sakit, urang tiasa ningali sakapeung ngagunakeun sphygmomanometer raksa, sakapeung nganggo sphygmomanometer éléktronik。

Seueur réréncangan ngeunaan ayana tekanan darah éléktronik, ieu moal bisa dihindari, sabab monitor tekanan darah pasar, aya sababaraha masalah, sering pangukuranna henteu akurat, nyasabkeun, janten seueur kabingungan pikeun sadayana, janten, seueur jalma anu henteu percanten dina monitor tekanan getih éléktronik.

Sabenerna monitor tekanan darah éléktronik anu dianggo ku kulawarga urang akurat. Sadayana lulus sertifikasi FDA, CE, ISO13485, Roahs jsb.

 

Monitor tekanan getih éléktronik ngagaduhan kaunggulan nyalira:

1. Teu aya raksa, ngirangan cilaka.

2, operasi saderhana, gampang diajar, jalma ogé tiasa beroperasi.

3. Fungsi rékaman tekanan darah sareng fungsi estimasi denyut jantung.

4, nilaina langkung akurat, dibandingkeun sareng sphygmomanometer raksa sakumaha rupa.

5. Sphygmomanometer éléktronik Maké metode oscillographic, anu ngukur tekanan getih ku ngukur geter aliran getih dina témbok pembuluh darah.

v2-fdbff40cd09fa49ac9d6d9edcd226add_hd

Kumaha cara nganggo monitor tekanan darah éléktronik anu leres?

1. Nalika anjeun henteu buru-buru ngukur, laksanakeun istirahat salami 15 menit. Nalika ngukur tekanan darah, linggih dina korsi anu patukang tonggongna dina posisi anu tenang, raoseun, sacara gembleng alam awak dileupaskeun.

2. Cabut leungeun baju panangan luhur, pasang kantong hawa kana panangan luhur, sareng tandana kedah ditujukeun ka arteri brachial; Ujung handap kantong kedah 2 ~ 3cm di luhur siku.

3. Panangan luhur kedah dina tingkat anu sami sareng jantung. Tetep haneut pikeun nyegah ngageter dina usum tiis.

4. Salami prosés pangukuran tekanan otomatis, pasién teu tiasa gaduh tindakan naon waé, upami henteu, pangukuran tekanan bakal gagal kusabab gelombang palsu anu disababkeun ku gerakan otot.

5. Selang antara dua ukuran kedah langkung ti 3 menit, sareng posisi sareng posisi kedahna sajauh mungkin.

  • Ngawaskeun tekanan getih gumantung ka sorangan, méteran tekanan darah éléktronik mangrupikeun pembantu anu langkung saé!

So, it's not that doctors like to use a mercury sphygmomanometer, or an electronic sphygmomanometer, and generally when they see one they use that one;But you don't usually use a mercury sphygmomanometer, so it's recommended that you use an electronic sphygmomanometer, mainly for convenience.

 

 

 

 

 

 

WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!