alat médis ngarah produsén
Imah » Warta » Warta pausahaan

Joytech Podomoro Blogs

  • 2024-05-28

    Joytech Ningkatkeun Kualitas sareng Sertifikasi ISO 13485 pikeun Fasilitas Produksi Anyar sareng Kategori Produk
    Joytech parantos ngamutahirkeun sertifikasi ISO 13485 kami kalayan basis produksi anu nembé disatujuan sareng kategori produk énggal. Ieu ngandung harti yén sadaya produk Joytech énggal anu diobral diproduksi dina sistem manajemén anu disertipikasi ISO 13485. Naon ISO 13485? ISO 13485 mangrupikeun standar anu diakui sacara internasional pikeun
  • 2024-01-27

    Joytech Spring Festival Bewara Libur-Senang Taun Naga, Senang Unggal Poé!
    Salaku kasempetan gumbira tina Cina Spring Festival ngadeukeutan, Joytech Kaséhatan ngalegaan kahayang warmest na ka sadaya konsumén jeung mitra kami hargana.Dina mieling usum perayaan ieu, punten dicatet yén kantor kami bakal ditutup ti 7-16 Pebruari 2024. Operasi normal bakal diteruskeun deui dina 17 Pebruari.
  • 29-12-2023

    Inovasi Kaséhatan Sareng Prestasi Karyawan: Sorotan Ti Joytech Healthcare's 2023 Review Akhir Taun sareng Upacara Pangenalan
    Dina puncak mereun taun ieu, Joytech Healthcare ngayakeun ulasan taunan sareng upacara pangakuan ahir taun tanggal 29 Désémber 2023, jam 15:00.Tinjauan Akhir Taun 2023 Téma 'Precision in Action, Stability in Progress,' acara ieu nunjukkeun kateguhan sareng dedikasi perusahaan dina nyanghareupan c
  • 2023-10-06

    Thermometer Digital Joytech Sareng Monitor Tekanan Darah Disatujuan MDR EU pikeun Kahirupan Sehat Anjeun!
    Dina 2023, térmométer kontak Joytech, térmométer non-kontak sareng monitor tekanan darah énggal sadayana disatujuan EU MDR.
  • 28-09-2023

    Bewara penting: Jadwal Libur pikeun Festival Pertengahan Autumn Jeung Festival Poé Nasional
    Wilujeng liburan.Joytech kasehatan ngarepkeun anjeun dinten anu saé kalayan kaséhatan
  • 2023-09-08

    pompa payudara Joytech narima respon haneut di K + J di Cologne Jerman
    Joytech Healthcare, salaku produsén alat médis profésional, ilubiung dina K + J Maternal and Child Exhibition anu diayakeun di Cologne, Jérman.Dina pameran éta, pompa payudara anu tiasa dianggo sareng ...
  • 2023-06-20

    Miharep anjeun katengtreman sareng kaséhatan-Festival Parahu Naga 2023
    Aya seueur legenda ngeunaan Festival Parahu Naga.Anu paling kasohor nyaéta Peringatan Qu Yuan.Nalika Festival Parahu Naga aya hubunganana sareng kahirupan séhat urang, jalma-jalma percaya yén 5 Méi mangrupikeun ...
  • 28-04-2023

    Hayu urang pendak di Canton Fair salami Poé Buruh anjeun
    Hayu urang pendak di Canton Fair salami Poé Buruh anjeun Saatos tilu taun pencegahan sareng kontrol wabah, urang tepang deui di Canton Fair.Kami bungah yén seueur réréncangan ...
  • 25-04-2023

    Nantikan pendak sareng anjeun di 133rd.Canton Fair
    Joytech Booth No.. bakal 6.1G11-12.Tingali maju ka pendak sareng anjeun!
  • 2023-02-04

    2022 Ringkesan Akhir Taun & Rapat Pupujian
    Dina 4 Pébruari 2023, Joytech Healthcare ngayakeun rapat Ringkasan Akhir Taun & Pujian 2022. Manajer umum Mr. Ren masihan pidato, anjeunna ngalaporkeun kinerja taun ka tukang sareng ...
  • Total 7 kaca Pindah ka Page
  • indit
 NO.365, Jalan Wuzhou, Propinsi Zhejiang, Hangzhou, 311100, Cina

 No.502, Jalan Shunda.Propinsi Zhejiang, Hangzhou, 311100 Cina
 

Tumbu Gancang

PRODUK

WHATSAPP KAMI

Pasar Éropa: Mike Tao 
+86-15058100500
Pasar Asia & Afrika: Eric Yu 
+86-15958158875
Pasar Amérika Kalér: Rebecca Pu 
+86-15968179947
Amérika Kidul & Pasar Australia: Freddy Fan 
+86-18758131106
 
Hak Cipta © 2023 Joytech Healthcare.Sadaya hak disimpen.   Sitemap  |Téhnologi ku leadong.com