• Tel: + 86-571-81957767 EXT.812
  • Moblie: + 86-13805748656
  • Surélék: sale14@sejoy.com
  • banner
  • sejoy-blood
  • new-bsp
  • 17years-01

ngabagéakeun ka parusahaan urang!

Urang ngalengkepan proyék individu
  • "OEM & ODM pangalaman keur 17 taun"

  • "Médis Standar CE, FDA approve"

  • "12 H responds mangrupa misi kami"

  • "Cost kinerja papanggih anggaran Anjeun"

nempo sadaya
  • Hack Suhu-Tés Minyak Pangalusna nyaéta ...
    Hacks sadayana ngeunaan nyéépkeun waktos kirang, nganggo kirang pakakas, sareng ngajantenkeun hirup langkung gampang sacara umum. Tapi kadang waé teu aya jalan pintas atanapi gaganti. Kadang-kadang anjeun kedah jauh, atanapi ngagaleuh prope ...
    maca deui
  • Kunaon pamariksaan bandara moal ngeureunkeun spre ...
    Patugas médis nyeken panumpang pikeun tanda muriang di terminal kadatangan Bandara Internasional Sultan Iskandar Muda di Acéh Besar, Indonésia, dina 27 Januari. Upami anjeun parantos ngumbara sacara internasional dina 2 mon ...
    maca deui
  • Térmométer Digital Pangsaéna pikeun Gampang C ...
    Salaku kolot anyar, anjeun badé ngajagi orok anjeun tina moal gering. Tapi kanyataanana nyaéta, kuman aya - sareng budak leutik anjeun bakal kabawa tiis atanapi janten muriang dina sababaraha waktos. Panyakit mimiti ieu tiasa janten tapak tatu ...
    maca deui
  • WDW, Disneyland & Disney Cruise Line ...
    ORLANDO - Dina léngkah anu sateuacanna, Disney badé poék, sareng Disneyland, Walt Disney World Resort sareng Disney Cruise Line sakaligus ngeureunkeun operasi di akhir bulan kusabab "seueur pisan ati-ati ...
    maca deui
  • Surat ti kami ngeunaan coronavirus ~
    Para Pelanggan anu dipikacinta, Ku sumebarna Coronavirus sareng upaya ngandung anu sami urang ngartos yén anjeun panginten seueur patarosan ogé masalah ngeunaan kaayaan ayeuna di Cina sareng kumaha pangaruhna ...
    maca deui
WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!