Surélék: marketing@sejoy.com
Please Choose Your Language
produsén ngarah specializing dina alat médis leuwih 20 taun
20 taun fokus kana alat médis kualitas
produsén ngarah specializing dina alat médis leuwih 20 taun
0 +
+
Pagawé
0 +
+
Insinyur R&D
0 +
+
Patén-patén
0 +
+㎡
Daérah Diwangun-Up Operasional

Joytech: Fokus kana Alat Médis Leuwih 20 Taun

●Produsén kalawan 20-Taun OEM & ODM pangalaman
●30+ jalur produksi pikeun manufaktur
●Inovasi konstan dirojong ku leuwih 50 patén-patén
●Sadaya produk nu dirancang jeung dijieun di jero pausahaan dina ISO13485 sarta certificated ku CE MDR sarta lulus persetujuan FDA AS
●30000 sq.m pabrik di Cina
●30000 sq.m pabrik di Kamboja
●200000 sq.m pabrik dibuka taun 2023
●Full kustomisasi jeung gawé babarengan jeung Fortune 500 diverifikasi ku TUV
 

Saluareun Manufaktur: 

Mimpin Jalan dina Pra-penjualan, Dina-jualan, sareng Jasa Pasca-jualan

Sateuacan-Dijual

Tim Penjualan profésional
OEM / ODM Layanan
Pendaptaran Rojongan

Salila-Dijual

Mantap Kapasitas Produksi
Inspection Rojongan
Rojongan Orde Online

Saatos-Dijual

24 Jam Tanggapan Jasa Saatos-Dijual
Garansi Jangka Panjang
Penjualan Luar Negri

Digital Showroom

Upami Anjeun kersa Diajar langkung seueur ngeunaan kamampuan manufaktur urang , anjeun tiasa ngaklik avatar dina adegan, atanapi nampi uleman kuring!

Rapat di Pameran Profesional

Diulas Kategori Alat Médis

  • Monitor Tekanan Darah
  • Térmométer Digital
  • Térmométer Infrabeureum
  • Nebulizer
  • Pompa payudara
  • Pulse Oximeter
Hubungi kami pikeun kahirupan anu langkung séhat
 NO.365, Jalan Wuzhou, Propinsi Zhejiang, Hangzhou, 311100, Cina

 No.502, Jalan Shunda.Propinsi Zhejiang, Hangzhou, 311100 Cina
 

Tumbu Gancang

PRODUK

WHATSAPP KAMI

Pasar Éropa: Mike Tao 
+86-15058100500
Pasar Asia & Afrika: Eric Yu 
+86-15958158875
Pasar Amérika Kalér: Rebecca Pu 
+86-15968179947
Amérika Kidul & Pasar Australia: Freddy Fan 
+86-18758131106
 
Hak Cipta © 2023 Joytech Healthcare.Sadaya hak disimpen.   Sitemap  |Téhnologi ku leadong.com