Tentang Kami

  • 2000 +
    Pagawe
  • 100 +
    Karyawan R&D
  • 1000 +
    Distributor sakuliah dunya
  • 250 Juta+ (USD)
    omzet

Hangzhou Sejoy Electronics &.InstruménCo., Ltd,didirikan dina 2002. Dinten ieu kami boga kalawanampir20 taun imah parabot médis OEM & ODM pangalaman, sarta omzet kami ngahontal 250 juta USD dina 2020. Ngabogaan ngaronjat ku4 kalisaprak2017.Salaku panyadia utama produk perawatan kaséhatan di Cina, Sejoy parantos ngawangun reputasi anu satia dina kualitas, inovasi, sareng jasa.Kaunggulan inovatif sareng téknologi urang ngadukung produksi alat premium sapertos térmométer éléktronik sareng infra red, méter glukosa getih, monitor tekanan darah, perawatan indung sareng orok, sareng produk perawatan bumi anu dirancang ku palanggan.

Mitra Kami

  • WPS图片-修改尺寸
  • panter07
  • panter12
  • panter09
  • panter03
  • panter01
  • gambar
  • WPS图片-修改尺寸
  • download
  • WPS图片-修改尺寸
  • WPS图片-修改尺寸

Puseur warta

  • Naon Dupi COVID-19 Ngalakukeun Paru-paru anjeun?
    Désémber-16-2022
    Naon Dupi COVID-19 Ngalakukeun Paru-paru anjeun?
    Dua minggu ka tukang, jalma-jalma kaluar ti tempat umum tanpa larangan ku kode kaséhatan, COVID-19 sumebar tanpa terang.Langkung seueur gejala eupan balik ti jalma anu katépaan.Salaku panyakit engapan, COVID-19 tiasa ...
  • Usum ngamajukeun COVID sareng Flu.Naon anu bakal janten panyalindungan pribadi anjeun?
    Désémber-13-2022
    Usum ngamajukeun COVID sareng Flu.Naon anu bakal janten panyalindungan pribadi anjeun?
    Ti minggu kamari, tés asam nukléat henteu deui wajib sareng pejabat kaséhatan santai ngontrol COVID-19, éta hartosna anjeun henteu terang naha jalma-jalma di sabudeureun anjeun katépaan atanapi henteu.Beuki loba jalma balik t...
  • Tips pikeun Nenangkeun Batuk Anjeun
    Désémber-09-2022
    Tips pikeun Nenangkeun Batuk Anjeun
    Batuk mangrupikeun gejala anu teu pikaresepeun saatos inféksi.Kumaha urang kudu nenangkeun batuk urang?Anu mimiti, urang kedah terang naha urang batuk.Éta naon anu anjeun laksanakeun nalika aya anu ngaganggu tikoro anjeun, naha éta lebu atanapi postnasal ...
  • Upami suhu diukur dina kamar anu AC, naha hasilna akurat?
    Désémber-06-2022
    Upami suhu diukur dina kamar anu AC, naha hasilna akurat?
    Térmométer kedah janten barang anu penting dina kalolobaan kit pertolongan cemas, sabab nalika awak manusa ngagaduhan masalah muriang, suhu awak sacara efektif tiasa ditangtukeun ku cara ngukur térmométer.H...
  • Kumaha nyetél waktos sareng kaping dina monitor tekanan darah Joytech DBP-1333
    Nov-29-2022
    Kumaha nyetél waktos sareng kaping dina monitor tekanan darah Joytech DBP-1333
    Monitor tekanan darah anu diproduksi ku JOYTECH Healthcare ngagaduhan fungsi dasar anu kedah diatur sapertos modél 2-pamaké atanapi 4-pamaké, waktos / tanggal, lampu tukang sareng ngobrol sareng saterasna.Kami bakal ngagantelkeun manual pangguna unggal bl ...
  • Roko leres-leres nyababkeun tekanan darah tinggi, sanés alarm-isme
    Nov-25-2022
    Roko leres-leres nyababkeun tekanan darah tinggi, sanés alarm-isme
    Roko gaduh pangaruh anu ageung pikeun hipertensi.Saatos ngaroko rokok, denyut jantung pasien hiperténsi bakal ningkat sakitar 5-20 kali per menit, sareng tekanan darah sistolik ogé bakal ningkat sakitar 10-25mmHg....

Sertifikasi

PRODUK TOP

Taros Kami

Joytech Kaséhatan Co., Ltd

Hangzhou Sejoy Electronics &.Instruments Co., Ltd

  • Alamat:
    No.365, Wuzhou Jalan, Yuhang Ékonomi
    Zona Pangembangan, 311100, Hangzhou, Cina
  • Telepon:
    +86-571-81957767
  • Surélék: