Oloa

O se tusi mai ia i matou e uiga i le coronavirus ~

Le au fa'atau pele,

 Faatasi ai ma le faʻasalalauina o le Coronavirus ma taumafaiga e faʻatumauina tutusa matou te malamalama atonu e tele au fesili faʻapea foi ma popolega e uiga i le tulaga o loʻo i ai nei i Saina ma pe faʻafefea ona aʻafia ai gaosiga ma tiliva.

 Matou te faʻamoemoe o mea nei e mafai ona fesoasoani e faʻamatala ai le tulaga o loʻo iai nei. 

O le fesoasoani o loʻo i ai le faʻasalalauina o le Coronavirus, o le pulega i Hangzhou ma Yuhang na toe tuleia le faaiuga o le aso malolo CNY ia Fepuari 10.th. 

E ui o lea ua matou tatalaina, e tusa ai ma tulafono faatonutonu o loʻo iai nei, o tagata uma e toe foʻi i Hangzhou e manaʻomia ona taofia mo se isi 14 aso aʻo leʻi toe foʻi i le galuega.O lona uiga e le toe fa'atagaina le to'atele o a tatou tagata faigaluega i le falegaosimea se'ia o'o ia Fepuari 24thpe a latou toe foʻi mai i Hangzhou i le matou 10th.I se tulaga lautele o le manaoga e tutusa uma i Saina.

 

O le mataupu moni e le iloa o le toʻafia o tagata faigaluega o le a toe foʻi mai nei pe faʻatali e toe foʻi mai seʻia oʻo ina aveese pe faʻapuupuuina tapulaʻa.O tagata uma o loʻo i totonu o le vaʻa e tasi ma i lona aotelega o le tamaoaiga o Saina e matua faʻatapulaʻaina i lenei taimi.

 

O le laina pito i lalo i le taimi nei o le leai o se tagata faigaluega e le gata mo le gaosiga ae faʻapea foʻi mo le sapalai atoa.E ui atonu e mafai ona tatou gaosia ae e utiuti galuega ma meafaitino.E o'o mai i le taimi nei, o lo'o tapunia pea le tele o subcontractor ma o le a le tatalaina le auaunaga tau femalagaiga i le aso 17 o Fepuarith.

 

Matou te talitonu o le a alu i le 2-3 vaiaso e amata ai ona vaʻaia le alualu i luma i le fegasoloaʻi o tagata ma oloa.

  

E pei ona taʻua, na toe tatala a matou ofisa i le aso 10 o Fepuarith.O le a toe tatalaina atoa le au faʻatau ile 15th.O le a toe amata auaunaga tau felauaiga ile aso 17th.

  

Matou te faʻamoemoe e mafai ona e malamalama o le tele o faʻafitauli faigata o le avanoa i le lumanaʻi o tagata faigaluega.I lalo o tulaga masani o le a tatou vaʻai i se toe faʻafoʻi vave o le 70-80% (700-800 tagata) o la tatou gaosiga pe a uma le CNY.Ma toe, o le mea e leaga ai, ona o lenei tulaga e leʻi tupu muamua e leai se tasi na te iloa pe faʻafefea ona tali atu le aufaigaluega.Ma le isi, o lenei mea e aʻafia ai e le gata i le gaosiga ae faʻapea foʻi ma le sapalai atoa.

 

Faafetai mo lou malamalama agalelei ma le lagolago.

 

Hangzhou Sejoy Electronics &Instruments Co., Ltd.

 

Joytech healthcare Co.,Ltd

 

Fepuari 15, 2020

O oloa lauiloa a le kamupani