Produktet

Rreth Joytech

Themeluar në vitin 2002, ne jemi një prodhues i teknologjisë së lartë me rritje të shpejtë me fokus kryesor në projektimin dhe prodhimin e instrumenteve mjekësore të kujdesit në shtëpi.

Përsosmëria jonë inovative dhe teknologjike mbështet prodhimin e pajisjeve me cilësi të lartë si termometra elektronikë, termometra me rreze infra të kuqe, sisteme të monitorimit të glukozës në gjak, monitorues të presionit të gjakut dhe produkte të tjera për kujdesin në shtëpi dhe për kujdesin e nënës dhe foshnjës të dizajnuara nga klientët.Si furnizuesi kryesor i produkteve të kujdesit shëndetësor në Kinë, grupi Sejoy ka ndërtuar një reputacion besnik për cilësinë, inovacionin dhe shërbimin për klientët e tij në të gjithë botën.

Të gjitha produktet e grupit Sejoy janë të dizajnuara nga departamenti ynë i R&D dhe prodhohen sipas standardeve ISO 13485 për të përmbushur çertifikatat evropiane CE dhe FDA të SHBA. Si një kompani që projekton dhe inxhinieron produktin e saj, grupi Sejoy ka aftësinë t'i ofrojë konsumatorit instrumente mjekësore cilësore me çmime dukshëm më të ulëta se konkurrentët e tij.

Fokusi Joytech

6175 (1)

Monitor i presionit të gjakut të llojit të krahut

Monitoruesi i presionit të gjakut është i destinuar për matje jo-invazive, duke përdorur metodën oscilometrike për të zbuluar presionin sistolik, diastolik të gjakut dhe rrahjet e zemrës së individit.

Pajisja është projektuar për përdorim shtëpiak ose klinik.Dhe është i pajtueshëm me bluetooth që transferon me efikasitet të dhënat e monitorit në një aplikacion celular të përputhshëm.

Monitor i presionit të gjakut të tipit të kyçit të dorës

I destinuar për matjen jo-invazive të presionit sistolik, diastolik të gjakut dhe rrahjeve të zemrës së një individi të rritur duke përdorur metodën oscilometrike.

Pajisja është projektuar për përdorim shtëpiak ose klinik.Dhe është i pajtueshëm me Bluetooth, i cili lejon transferimin e lehtë të të dhënave matëse nga monitori i presionit të gjakut në një aplikacion celular të përputhshëm.

Monitor i ri i presionit të gjakut i tipit të dorës me dizajn të hollë
4760b

Termometër dixhital

Temperatura është mekanizmi mbrojtës i trupit kundër një infeksioni, vaksinimi ose daljes së dhëmbëve.Termometrat tanë dixhitalë të sigurt dhe të saktë vijnë me teknologjinë e patentuar të linjës së etheve, peshore të dyfishta, lexime të shpejta 5 sekondash, ekrane të papërshkueshëm nga uji dhe me ndriçim të pasmë, duke ndihmuar në zbulimin efektiv të temperaturës.Linja jonë shumë e automatizuar e prodhimit na lejon të sigurojmë një çmim konkurrues.

Termometër infra të kuqe

Termometri infra të kuqe është projektuar për përdorim të sigurt në vesh ose në ballë.Është i aftë për të matur temperaturën e trupit të njeriut duke zbuluar intensitetin e dritës infra të kuqe që lëshon nga veshi/balli i njeriut.Ai konverton nxehtësinë e matur në një lexim të temperaturës dhe shfaqet në LCD.Termometri me rreze infra të kuqe është menduar për matjen me ndërprerje të temperaturës së trupit të njeriut nga sipërfaqja e lëkurës nga njerëz të të gjitha moshave.Kur përdoret siç duhet, do të vlerësojë shpejt temperaturën tuaj në një mënyrë të saktë.

1015

Kultura

Misioni yne

Për të krijuar produkte të klasit të parë për t'u kujdesur për shëndetin e njeriut

Vizioni yne

Për të qenë lider global në produktet mjekësore

Vlerat tona

Shërbimi ndaj klientëve, ndjekja e përsosmërisë, integritetit, dashurisë, përgjegjësisë dhe fitim-fit

Shpirti ynë

Vërtetësia, Pragmatizmi, Pionieriteti, Inovacioni