Please Choose Your Language
piranti medical anjog Produsèn
Ngarep » Produk » Monitor Tekanan Darah » Monitor Tekanan Darah Pergelangan Tangan » Perawatan Kesehatan Ngarep Gunakake Digital Wrist Tensiometer MDR CE Produsen

loading

Share menyang:
tombol enggo bareng facebook
tombol enggo bareng twitter
tombol enggo bareng baris
tombol enggo bareng wechat
tombol enggo bareng linkedin
tombol enggo bareng pinterest
tombol enggo bareng whatsapp
nuduhake tombol enggo bareng iki

Perawatan Kesehatan Ngarep Gunakake Digital Wrist Tensiometer MDR CE Produsen

Sertifikat:
Paket:
kasedhiyan:
  • DBP-8197

  • Joytech / OEM


FITUR PRODUK

  1. Ukur ing inflasi

  2. Indikator arm shake

  3. Indikator posisi

  4. Deteksi denyut jantung sing ora teratur

  5. Rata-rata 3 asil pungkasan

  6. Indikator risiko tekanan darah

  7. 2 * 150 kenangan karo tanggal lan wektu

  8. Mateni otomatis

  9. Bluetooth opsional 

  10. Ngomong opsional

  11. Lampu latar opsional

  12. Packing: 48 pcs/karton


PROFIL FACTORY


pabrik1

简介

证书

设备

展会


FAQ

Q: C lan aku ngunjungi pabrik sampeyan?

A: Ya, kita welcome kabeh customer .Our pabrik dumunung ing Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China, bab 1 jam dening Sepur saka Shanghai. 

Q: Kepiye carane bisa entuk sawetara conto?

A: Mangga aran gratis kanggo hubungi kita liwat e-mail utawa Alibaba kanggo conto, BTW, kita kudu ngisi kanggo biaya barang.

P: Apa logo bisa dicithak ing paket?

A: Ya, kita ndhukung kustomisasi kalebu werna, printing logo, ngrancang paket .we duwe departemen ngrancang dhewe.

Q: Apa layanan sawise-sale sampeyan?

A: Biasane, Kita nyedhiyakake garansi rong taun minangka layanan sawise-sales.

Q: Apa MOQ sampeyan?

A: Mangga hubungi layanan customer, produk beda duwe MOQ beda lan rega negotiable kanggo jumlah gedhe.


Sadurunge: 
Sabanjure: 
Hubungi kita kanggo urip sing luwih sehat

Produk sing gegandhengan

Pompa susu elektronik LD-2010 dirancang kanggo ibu sing nyusoni ing wayah wengi kanthi lampu LED.Desain 2-Phase, gampang kanggo stimulasi lan ekspresi.Pompa ASI tunggal migunani kanggo nyusoni lan nyusoni ing wektu sing padha.
0
0
XM-114 fingertip pulse oximeter dilengkapi tampilan LED.Oksimeter pulsa nggunakake rong frekuensi cahya (abang lan inframerah) kanggo nemtokake persentase (%) hemoglobin ing getih sing kebak oksigen.
0
0
  • NB-1104 minangka nebulizer kompresor kanthi motor sing stabil lan berkualitas tinggi lan bahan topeng lan nozzle sing aman.
  • Ditrapake kanggo bocah-bocah.
  • Pabrik langsung karo layanan OEM.
0
0
DMT-455 tipe pacifier thermometer praktis kanggo nggunakake ngarep nalika bayi lara lan bakal nolak pangukuran suhu lisan utawa ngukur suhu underarm.
No. model: DMT-455
Rentang pangukuran: 32,0 °C nganti 42,9 °C
Akurasi pangukuran: ± 0,1 °C antarane 35,5 °C lan 42,0 °C
Baterei: Baterei 1,5 V, ukuran LR41, SR41 utawa UCC 392
Tampilan: Layar LCD, ukuran 16,2 × 7,0 mm
0
0

Blog sing gegandhengan

isine kosong!

 NO.365, Wuzhou Road, Provinsi Zhejiang, Hangzhou, 311100, China

 No.502, Jalan Shunda.Provinsi Zhejiang, Hangzhou, 311100 China
 

LINKS CEPAT

PRODUK

WHATSAPP KAMI

Pasar Eropah: Mike Tao 
+86-15058100500
Pasar Asia & Afrika: Eric Yu 
+86-15958158875
Pasar Amerika Utara: Rebecca Pu 
+86-15968179947
Amérika Kidul & Pasar Australia: Freddy Fan 
+86-18758131106
 
Hak Cipta © 2023 Joytech Healthcare.Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.   Sitemap  |Teknologi dening leadong.com