Surélék: marketing@sejoy.com
Please Choose Your Language
alat médis ngarah produsén
Imah » Produk » Monitor Tekanan Darah » Monitor Tekanan Darah Pigeulang » Kaséhatan Imah Paké Digital pigeulang Tensiometer MDR CE Produsén

ngamuat

Bagikeun ka:
tombol babagi facebook
tombol babagi twitter
tombol babagi garis
tombol babagi wechat
tombol babagi linkedin
tombol babagi pinterest
tombol babagi whatsapp
bagikeun tombol babagi ieu

Kaséhatan Imah Paké Digital pigeulang Tensiometer MDR CE Produsén

Sertipikat:
Paket:
kasadiaan:
  • DBP-8197

  • Joytech / OEM


CIRI PRODUK

  1. Ukur dina inflasi

  2. Indikator panangan oyag

  3. Indikator posisi

  4. Deteksi keteg jajantung teu teratur

  5. Rata-rata 3 hasil panungtungan

  6. Indikator résiko tekanan getih

  7. 2 * 150 kenangan sareng tanggal sareng waktos

  8. Otomatis pareum

  9. Bluetooth pilihan 

  10. Ngawangkong pilihan

  11. Lampu tukang opsional

  12. Bungkusan: 48pcs / karton


FAC TORY PROFIL


pabrik1

简介

证书

设备

展会


FAQ

Q: Dupi abdi didatangan pabrik anjeun?

A: Sumuhun, urang warmly ngabagéakeun sadaya customer .Our pabrik aya di Hangzhou, Propinsi Zhejiang, Cina, ngeunaan 1 jam ku karéta ti Shanghai. 

Q: Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?

A: Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami ku e-mail atanapi Alibaba pikeun sagala sampel, BTW, urang kudu ngecas pikeun ongkos angkutan barang.

Q: Dupi abdi tiasa logo abdi dicitak dina iket?

A: Sumuhun, urang ngarojong kustomisasi kaasup warna, percetakan logo, pakét ngarancang .we gaduh departemén ngarancang urang sorangan.

Q: Naon jasa saatos-diobral anjeun?

A: Biasana, Kami nyayogikeun garansi dua taun salaku jasa saatos-jualan.

Q: Naon MOQ anjeun?

A: Mangga ngahubungan layanan palanggan, produk béda gaduh MOQ béda jeung harga negotiable keur kuantitas badag.


saméméhna: 
Teras: 
Hubungi kami pikeun kahirupan anu langkung séhat

Produk patali

LD-2010 pompa payudara éléktronik dirancang pikeun mom Breasfeeding peuting kalayan lampu LED.Desain 2-Fase, gampang pikeun stimulasi sareng éksprési.Pompa payudara tunggal mantuan pikeun nyusuan sareng nyusu dina waktos anu sami.
0
0
XM-114 fingertip pulse oximeter nyaéta kalayan tampilan LED.Pulse oximeter ngagunakeun dua frékuénsi cahaya (beureum jeung infra red) pikeun nangtukeun persentase (%) hémoglobin dina getih nu jenuh oksigén.
0
0
  • NB-1104 mangrupakeun nebulizer compressor kalawan stabil sarta kualitas luhur motor jeung bahan aman tina topeng jeung nozzles.
  • Lumaku pikeun barudak.
  • Pabrik langsung sareng jasa OEM.
0
0
Térmométer tipe pacifier DMT-455 praktis pikeun dianggo di bumi nalika orok gering sareng bakal nampik pangukuran suhu lisan atanapi ngukur suhu underarm.
Model No.: DMT-455
Rentang pangukuran: 32.0 °C nepi ka 42.9 °C
Akurasi pangukuran: ± 0.1 °C antara 35.5 °C jeung 42.0 °C
Batré: Batré 1.5 V, ukuran LR41, SR41 atawa UCC 392
Tampilan: LCD, ukuran 16.2×7.0mm
0
0

Blog patali

eusina kosong!

 NO.365, Jalan Wuzhou, Propinsi Zhejiang, Hangzhou, 311100, Cina

 No.502, Jalan Shunda.Propinsi Zhejiang, Hangzhou, 311100 Cina
 

Tumbu Gancang

PRODUK

WHATSAPP KAMI

Pasar Éropa: Mike Tao 
+86-15058100500
Pasar Asia & Afrika: Eric Yu 
+86-15958158875
Amérika Kalér Pasar: Rebecca Pu 
+86-15968179947
Amérika Kidul & Pasar Australia: Freddy Fan 
+86-18758131106
 
Hak Cipta © 2023 Joytech Healthcare.Sadaya hak disimpen.   Sitemap  |Téhnologi ku leadong.com