• Tel:+ 86-571-81957767 EXT.812
 • Moblie: +86-571-81957767
 • E-mail: info@sejoy.com

Lajmet e industrisë

 • SHJRBIMET E SEJOY HEMOGLOBIN METER P FORR SHALNDETIN TUAJ
  Koha e postimit: 11-08-2019

  Matja e hemoglobinës është thelbësore për të kontrolluar shëndetin e pacientëve tuaj dhe për të ruajtur cilësinë e jetës së tyre. Një rënie në nivelet e hemoglobinës mund të jetë tregues i shumë problemeve të mundshme siç është mungesa e hekurit tek pacientët. Meqenëse monitorimi i hemoglobinës është thelbësor për çdo fizik, SEJOY h ...Lexo më shumë »

 • Presioni i lartë i gjakut: Qumështi, brokoli, kos dhe tofu mund të ulin leximin
  Koha e postimit: 10-09-2019

  Presioni i lartë i gjakut prek një në katër të rritur në MB, por shumë njerëz nuk e dinë që e kanë pasi simptomat nuk janë gjithnjë të dukshme ose të dukshme. Mënyra më e mirë për të zbuluar nëse keni presion të lartë të gjakut është të kontrolloni leximin tuaj rregullisht, ose nga mjeku juaj i përgjithshëm ose farmacisti lokal ose duke përdorur ...Lexo më shumë »

 • Presion i lartë i gjakut: Lëngu i panxharit mund të ulë leximin tuaj
  Koha e postimit: 09-29-2019

  Presioni i lartë i gjakut prek një në katër të rritur në MB, por shumë njerëz me këtë gjendje nuk e dinë se e kanë. Kjo sepse simptomat rrallë vërehen. Mënyra më e mirë për të zbuluar nëse keni presion të lartë të gjakut është që leximi juaj të kontrollohet rregullisht nga mjeku juaj i përgjithshëm ose farmacisti lokal ...Lexo më shumë »

 • Pse mjekët përdorin merkurin dhe pacientët përdorin monitorë elektronikë të presionit të gjakut?
  Koha e postimit: 09-11-2019

  A lot of friends ask doctor, why does the doctor of the hospital like to use electronic sphygmomanometer, but charge a patient to go home with electronic sphygmomanometer?   In fact, this is our misunderstanding, there is no such rule, the current electronic sphygmomanometer and mercury sph...Lexo më shumë »

 • ESH International Protokolli Revision 2010
  Koha e postimit: 10-31-2017

  Protokolli Ndërkombëtar për vlefshmërinë e presionit të gjakut pajisje në të rriturit matur u rishikua nga Shoqata Europiane e hipertensionit në 20101. Një numër i modifikimeve në Protokollin e rishikuar të pranojmë se saktësia pajisja është përmirësuar me avancimet teknologjike, dhe Passin ...Lexo më shumë »

 • Bazat e UDI
  Koha e postimit: 10-05-2016

  Në vitin 2013, Administrata e Ushqimit dhe Barnave (FDA) lëshoi ​​një rregull përfundimtar duke krijuar një sistem unik të identifikimit të pajisjeve i krijuar për të identifikuar në mënyrë adekuate pajisjet përmes shpërndarjes dhe përdorimit. Rregulli përfundimtar kërkon që etiketuesit e pajisjeve të përfshijnë një identifikues unik të pajisjes (UDI) në etiketat e pajisjeve dhe ...Lexo më shumë »

 • Identifikimi unik i pajisjes - UDI
  Koha e postimit: 12-28-2015

  FDA po krijon një sistem unik të identifikimit të pajisjeve për të identifikuar në mënyrë adekuate pajisjet mjekësore përmes shpërndarjes dhe përdorimit të tyre. Kur zbatohet plotësisht, etiketimi i shumicës së pajisjeve do të përfshijë një identifikues unik të pajisjes (UDI) në formë të lexueshme nga njerëzit dhe nga makineritë. Etiketuesit e pajisjeve duhet gjithashtu të paraqesin ...Lexo më shumë »

WhatsApp Bisedë Online!
WhatsApp Bisedë Online!