Please Choose Your Language
piranti medical anjog Produsèn
Ngarep » Kabar » Warta Industri » Apa Mlaku Mudhunake Tekanan Darah?

Apa Mlaku Ngurangi Tekanan Darah?

Tampilan: 0     Pengarang: Editor Situs Wektu Terbitan: 2022-05-13 Asal: Situs

Inquire

tombol enggo bareng facebook
tombol enggo bareng twitter
tombol enggo bareng baris
tombol enggo bareng wechat
tombol enggo bareng linkedin
tombol enggo bareng pinterest
tombol enggo bareng whatsapp
nuduhake tombol enggo bareng iki

Giulia Guerrini, apoteker utama kanggo apotek digital Medino, ujar: 'Nduwe tekanan getih sing luwih murah iku penting banget amarga bisa nyuda risiko penyakit jantung lan stroke. dipeksa, sajrone wektu sing suwe, nglawan tembok arteri, nyebabake masalah kesehatan jangka panjang kayata penyakit jantung.'

'Sembarang jinis latihan kardiovaskular, kayata mlaku, mlaku-mlaku, sepedaan, nglangi, utawa malah mlumpat, bakal mbantu nyuda tekanan sampeyan. tekanan getih kanthi nambah tingkat oksigen ing getih lan nyuda kaku pembuluh getih, supaya getih bisa gampang mili liwat awak,' ujare Guerrini.

Panaliten taun 2020 dening American College of Cardiology nemokake yen mlaku maraton (kanggo sing pertama) nggawe arteri 'luwih enom' lan nyuda tekanan getih.

Guerrini ngendika: 'Sembarang aktivitas fisik sing biasa bakal nggawe jantung luwih kuwat, lan tegese jantung bisa ngompa luwih akeh getih kanthi kurang gaweyan. Akibate, gaya ing arteri sampeyan mudhun, nyuda tekanan getih.'

Nanging sampeyan kudu tundhuk karo program latihan biasa kanggo entuk ganjaran.

'Kanggo njaga tekanan getih tetep sehat, sampeyan kudu tetep olahraga kanthi rutin. Butuh kira-kira siji nganti telung sasi kanggo ngleksanani kanthi rutin supaya bisa nyebabake tekanan getih, lan manfaate mung yen sampeyan terus olahraga. ,' ujare Guerrini.

 tetep olahraga kanthi rutin

APA EFEK LAIN sing BISA OLAHRAGA ING TEKANAN DARAH?

 

Nalika mlaku biasa lan olah raga jantung liyane bisa mbantu nyuda tekanan getih, nalika sampeyan lagi olahraga, bisa nyebabake tingkat tekanan getih mundhak.

'Aja gupuh,' ujare Guerrini.'Tekanan getih sampeyan bakal luwih dhuwur nalika olahraga lan nyurung aliran getih sing sugih oksigen ing awak amarga mundhake kebutuhan getih saka otot.

'Kanggo nyukupi panjaluk kasebut, jantung sampeyan kudu kerja keras, ngompa getih luwih cepet ing awak lan mulane nyurung volume getih sing luwih gedhe menyang ruang pembuluh getih. Amarga arteri ora bisa nggedhekake banget kanggo nampung. getih ekstra iki, meksa getih sementara bakal munggah.

 

Apa sing paling apik kanggo nggunakake latihan TEKANAN DARAH NGEDUR?

Ana cara kanggo nggunakake olah raga kanggo ngedhunake tekanan getih, nanging luwih dhisik sampeyan kudu njaluk izin medis sadurunge miwiti program latihan anyar.

'Yen sampeyan olahraga kanggo ngedhunake tekanan getih, sing paling dhisik sampeyan kudu ngomong karo dhokter sampeyan kanggo mangerteni apa tekanan darah sampeyan saiki lan tingkat olah raga sing efektif lan aman kanggo sampeyan,' ujare Guerrini. .

'Contone, wong sing wis ngalami tekanan darah rendah (ing ngisor 90/60mm Hg) utawa tekanan darah tinggi (180/100mmHg) ora kudu olahraga tanpa ngomong karo dhokter dhisik. Nanging, yen tekanan getih sampeyan ana ing kisaran kasebut, coba coba melu olah raga moderat watara 30 menit saben dina kanggo obah awak.

'Yen sampeyan kuwatir babagan tekanan getih, hubungi dokter umum utawa apoteker sampeyan supaya bisa menehi saran babagan langkah-langkah sing paling apik lan paling aman.'

 

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.sejoygroup.com

Hubungi kita kanggo urip sing luwih sehat

Warta sing gegandhengan

isine kosong!

Produk sing gegandhengan

isine kosong!

 NO.365, Wuzhou Road, Provinsi Zhejiang, Hangzhou, 311100, China

 No.502, Jalan Shunda.Provinsi Zhejiang, Hangzhou, 311100 China
 

LINKS CEPAT

PRODUK

WHATSAPP KAMI

Pasar Eropah: Mike Tao 
+86-15058100500
Pasar Asia & Afrika: Eric Yu 
+86-15958158875
Pasar Amerika Utara: Rebecca Pu 
+86-15968179947
Amérika Kidul & Pasar Australia: Freddy Fan 
+86-18758131106
 
Hak Cipta © 2023 Joytech Healthcare.Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.   Sitemap  |Teknologi dening leadong.com