Surélék: marketing@sejoy.com
Please Choose Your Language
alat médis ngarah produsén
Imah » Warta » Warta Industri » Naha Ngajalankeun Turunkeun Tekanan Darah?

Naha Ngajalankeun Turunkeun Tekanan Darah?

Pandangan: 0     Panulis: Editor Loka Waktu Terbit: 2022-05-13 Asal: Situs

Nanyakeun

tombol babagi facebook
tombol babagi twitter
tombol babagi garis
tombol babagi wechat
tombol babagi linkedin
tombol babagi pinterest
tombol babagi whatsapp
bagikeun tombol babagi ieu

Giulia Guerrini, apoteker kalungguhan pikeun apotik digital Medino, nyebutkeun: 'Ngagaduhan tekanan darah handap penting pisan sabab bisa ngurangan résiko anjeun panyakit jantung sarta stroke. kapaksa, dina jangka waktu nu lila, ngalawan tembok arteri, ngabalukarkeun masalah kaséhatan jangka panjang kayaning panyakit jantung.'

'Sagala jinis latihan kardiovaskular, sapertos lumpat, leumpang, sapédah, ngojay atanapi skipping, bakal ngabantosan ngirangan anjeun. tekanan getih ku cara ningkatkeun tingkat oksigén dina getih anjeun sarta ngurangan stiffness pembuluh darah, sahingga getih pikeun gampang ngalir ngaliwatan awak,' nyebutkeun Guerrini.

Panaliti taun 2020 ku American College of Cardiology mendakan yén ngajalankeun marathon (pikeun timer munggaran) ngajantenkeun arteri 'leuwih ngora' sareng nurunkeun tekanan darah.

Guerrini nyebatkeun: 'Sagala jenis kagiatan fisik anu teratur bakal ngajantenkeun jantung anjeun langkung kuat, sareng éta hartosna jantung tiasa ngompa langkung seueur getih kalayan sakedik usaha. Balukarna, gaya dina arteri anjeun turun, nurunkeun tekanan darah anjeun.'

Tapi anjeun kedah komitmen kana program latihan biasa pikeun nampi ganjaran.

'Pikeun ngajaga tekanan darah anjeun tetep séhat, anjeun kedah tetep olahraga rutin. Butuh sakitar hiji dugi ka tilu bulan kanggo latihan rutin gaduh pangaruh kana tekanan darah anjeun, sareng mangpaatna ngan ukur salami anjeun terus latihan. ,' ceuk Guerrini.

 tetep latihan rutin

NAON PANGARUH LAIN NU BISA OLAHRAGA PADA TEKANAN DARAH?

 

Bari rutin ngajalankeun sarta latihan cardiovascular séjén bisa mantuan ngurangan tekanan getih, bari anjeun exercising, éta bisa nyieun tingkat tekanan getih naek.

'Tong panik,' saur Guerrini.'Tekanan getih anjeun bakal ningkat nalika latihan sareng nyorong aliran getih anu beunghar oksigén ka sakuliah awak anjeun kusabab paningkatan paménta getih tina otot.

'Pikeun nyumponan paménta éta, haté anjeun kedah kerja langkung keras, ngompa getih langkung gancang ka sakumna awak sahingga nyorong volume getih anu langkung ageung kana rohangan pembuluh darah. Kusabab arteri henteu tiasa ngalegaan pisan pikeun nampung getih tambahan ieu, tekanan getih samentara bakal naek.

 

Naon cara pangalusna ngagunakeun latihan TURUN TEKANAN DARAH?

Aya sababaraha cara pikeun ngagunakeun latihan pikeun nurunkeun tekanan darah, tapi anjeun kedah kéngingkeun ijin médis sateuacan ngamimitian program latihan énggal.

'Upami anjeun latihan pikeun nurunkeun tekanan darah anjeun, hal kahiji anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nyarios ka dokter anjeun pikeun terang naon tekanan darah anjeun ayeuna sareng tingkat latihan naon anu efektif sareng aman pikeun anjeun,' saur Guerrini. .

'Misalna, jalma anu ngagaduhan tekanan darah rendah (sahandapeun 90/60mm Hg) atanapi tekanan darah tinggi (180/100mmHg) henteu kedah olahraga tanpa nyarios heula ka dokter. Nanging, upami tekanan darah anjeun aya dina kisaran éta, coba nyandak bagian dina latihan sedeng pikeun sabudeureun 30 menit sapoé pikeun meunangkeun awak anjeun gerak.

'Upami anjeun hariwang ngeunaan tekanan darah anjeun, wartosan dokter atanapi tukang ubar anjeun pas anjeun tiasa supados aranjeunna tiasa mamatahan anjeun ngeunaan léngkah anu pangsaéna, sareng paling aman.'

 

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.sejoygroup.com

Hubungi kami pikeun kahirupan anu langkung séhat

News patali

eusina kosong!

Produk patali

eusina kosong!

 NO.365, Jalan Wuzhou, Propinsi Zhejiang, Hangzhou, 311100, Cina

 No.502, Jalan Shunda.Propinsi Zhejiang, Hangzhou, 311100 Cina
 

Tumbu Gancang

PRODUK

WHATSAPP KAMI

Pasar Éropa: Mike Tao 
+86-15058100500
Pasar Asia & Afrika: Eric Yu 
+86-15958158875
Amérika Kalér Pasar: Rebecca Pu 
+86-15968179947
Amérika Kidul & Pasar Australia: Freddy Fan 
+86-18758131106
 
Hak Cipta © 2023 Joytech Healthcare.Sadaya hak disimpen.   Sitemap  |Téhnologi ku leadong.com