Please Choose Your Language
mea lapaʻau alakaʻi mea hana
Home » Blogs » Nūhou i kēlā me kēia lā a me nā ʻōlelo aʻoaʻo olakino » 24 hola i ka poʻe maʻi me ka hypertension

24 hola i nā maʻi me ka hypertension

Nānā: 0     Mea kākau: Lunahooponopono Paena Manawa Hoʻopuka: 2022-06-24 Kumu: Paena

Ninau

pihi kaʻana like facebook
pihi kaʻana like twitter
pihi kaʻana laina
pihi kaʻana like wechat
pihi kaʻana like linkedin
pihi kaʻana like pinterest
pihi kaʻana like whatsapp
kaʻana like i kēia pihi kaʻana like

Inā pilikia ʻoe i ke koko kiʻekiʻe, mai hopohopo.ʻOiai hiki iā mākou ke hoʻonohonoho ʻepekema i nā hola 24 i ka lā a hoʻolohe i ka mālama olakino, hiki ke hoʻōla ʻia nā maʻi maʻi me ka ʻole o ka lāʻau.ʻO ka hypertension koʻikoʻi e hoʻomaikaʻi i ka hopena o ka lāʻau lapaʻau.

E ala mālie : i kou ala ʻana i ke kakahiaka, mai ala wikiwiki ʻoe.E moe ma kou kua ma kahi moe a hoʻoneʻe i kou mau lālā a me ke poʻo a me ka ʻāʻī e hoʻihoʻi i ka ʻeha kūpono o nā ʻiʻo o nā lālā a me nā ʻiʻo maʻemaʻe vascular, i hiki ai ke hoʻololi i ke kūlana o ke kino ke ala ʻoe a pale i ka noʻonoʻo.A laila, e noho mālie i luna, e hoʻoneʻe i kou mau lālā o luna i kekahi mau manawa, a laila e haʻalele i kahi moe, i ʻole e loli nui ke koko.

W ash me ka wai mehana : e hoʻoulu ʻia ka wai wela a me ka maʻalili i ka ʻili o ka ʻili, e hoʻomaha a ʻokiʻoki ʻia nā kīʻaha koko a puni, a laila pili i ke koko.ʻOi aku ka maikaʻi o ka holoi ʻana i kou maka a me ke kumu me ka wai mahana ma 30-35 ℃.

Ana i kou koko koko : hoohana i kou E hoʻohana i ka home no ka nānā ʻana i ke kahe koko a hoʻopaʻa i ka ʻikepili ma kāu kelepona i hiki iā ʻoe ke aʻo a hoʻohālikelike i kāu ʻikepili koko i kēlā me kēia lā. 

Hoʻolālā maikaʻi ʻoi aku ka maikaʻi o ka mālama

D rink hoʻokahi kīʻaha wai : ma hope o ka holoi ʻana, inu i hoʻokahi kīʻaha o ka wai i hoʻolapalapa ʻia, ʻaʻole hiki ke holoi wale i ka ʻōpū o ka ʻōpū, akā hoʻoheheʻe pū i ke koko, hoʻemi i ka viscosity koko, hoʻomaʻamaʻa i ke kahe koko, hoʻoikaika i ka metabolism a hoʻemi i ke koko.

◆ Hoʻoikaika kino i ke kakahiaka:  ʻAʻole pono i nā maʻi me ka hypertension ke hoʻoikaika ikaika.ʻAʻole ʻōlelo ʻia ka holo a me ka piʻi mauna.Pono lākou e hele wāwae wale, hana i nā haʻuki haʻuki a pāʻani i ka taijiquan, hiki ke hoʻonui i ka hiki ke hoʻoikaika i ka vasomotor, hoʻomaha i ka haʻalulu o nā aʻa liʻiliʻi a me ka liʻiliʻi i loko o ke kino a kōkua i ka hōʻemi ʻana i ke koko.

ʻO ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka naʻau:  ʻaʻole e hoʻomaloʻo me ka hoʻomanawanui ʻole a hoʻopaʻa i kou hanu, no ka mea hiki ke hoʻoulu ʻia ka lolo koko.No ka noho ʻana, hiki i kēia ke hoʻomau, squatting prone i ka luhi.Inā loaʻa iā ʻoe ka constipation maʻamau, pono ʻoe e ʻai i nā mea kanu, nā huaʻai a me ka cellulose.Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kekahi mau lāʻau laxative e lanakila ai i ka paʻakikī o ka defecation.

ʻAkahi kakahiaka:  he kīʻaha waiu a i ʻole waiu soy, ʻelua hua a ʻelua ʻāpana berena, a i ʻole he hapalua o ka paila mahu, nā kīʻaha māmā.Mai māʻona, ʻaʻole hoʻi e hōʻole i ka ʻai.

E hiamoe i ke awakea:  pono e momona ka ʻaina awakea, me ka ʻiʻo a me nā huaʻai, akā ʻaʻole ia e momona, a ʻaʻole hoʻi i piha.Ma hope o ka ʻai ʻana, e hiamoe (ka hapalua hola a i hoʻokahi hola).Ke hiamoe ʻole ʻoe, hiki iā ʻoe ke noho ma luna o ka sofa a pani i kou mau maka a noho mālie paha, kahi e hoʻemi ai i ke koko.

ʻo D i loko: Pono  pono ʻoe e ʻai i ka meaʻai maikaʻi no ka ʻaina ahiahi.Ma waho aʻe o ka meaʻai maloʻo, pono ʻoe e hoʻomākaukau i kahi sopa.Mai makaʻu e inu i ka wai a ʻai paha i ka pākī no ka nui o ka mimi i ka pō.ʻO ka lawa ʻole o ka wai e hiki ke hoʻopololei i ke koko i ka pō a hoʻoikaika i ka thrombosis.

Leʻaleʻa:  mai nānā i ka TV no nā hola 1-2 ma mua o ka moe.Pono ka noho ʻoluʻolu a ʻaʻole luhi loa;Pono ka pāʻani ʻana i ka chess, poker a me ka mahjong i ka manawa.ʻO ka mea nui, pono mākou e hoʻomalu i ko mākou mau manaʻo.ʻAʻole pono mākou e koʻikoʻi a hauʻoli.E hoomanao i ka piliwaiwai.Hoʻonui ka ʻoliʻoli maikaʻi ʻole i ke koko.E hoʻomanaʻo ʻaʻole e nalowale kou huhū ma ka makemake a mālama i kahi ʻano maikaʻi.

S afe ʻauʻau:  e ʻauʻau ma ka liʻiliʻi loa i hoʻokahi manawa i ka pule, akā e nānā pono i ka palekana, ʻoi aku ka nui o ka ʻauʻau nui, i pale ai i ka hāʻule ʻana, ʻaʻole e hoʻoulu i ka wai, a ʻaʻole hoʻi e pulu lōʻihi.

E holoi ma mua o ka moe:  e moe i ka manawa, e holoi i kou mau wāwae me ka wai mahana ma mua o ka moe ʻana, a laila lomilomi i kou mau wāwae a me nā lālā lalo e hoʻoikaika i ke kahe koko.E noho mālie me kou mau maka ma mua o kou hele ʻana e hiamoe.Ma kēia ala, hiki iā ʻoe ke hoʻomanaʻo i nā hana o ka lā holoʻokoʻa a ʻike i nā hemahema e hōʻino ai i kou olakino no ka lā aʻe.E ana hou i kou koko a hoʻopaʻa i ka ʻikepili.E hiamoe maʻamau, a e hoʻāʻo e hoʻohana i nā lāʻau hiamoe.

Joytech Hiki ke hoʻohana pū ʻia nā mākaʻi koko Bluetooth me kā mākou APP mālama ola.Hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻa i ka ʻikepili o ke kahe koko, ka mahana o ke kino, ka oxygen koko, nā huahana ECG a me POCT no nā mea hoʻohana ma ke ʻano holoʻokoʻa.

Hana Hoʻoiho APP

E kelepona mai iā mākou no ke ola olakino

Nuhou Pili

nele ka ʻike!

Nā Huahana Pili

nele ka ʻike!

 NO.365, Wuzhou Road, Zhejiang Province, Hangzhou, 311100, Kina

 No.502, alanui Shunda.ʻO Zhejiang Province, Hangzhou, 311100 Kina
 

NUI WIWIKI

HANA

WHATSAPP US

Mākeke ʻEulopa: Mike Tao 
+86-15058100500
Mākeke ʻo ʻAsia & ʻApelika: Eric Yu 
+86-15958158875
Makeke ʻAmelika ʻĀkau: Rebecca Pu 
+86-15968179947
ʻAmelika Hema a me Australia Market: Freddy Fan 
+86-18758131106
 
Kuleana kope © 2023 Joytech Healthcare.Mālama ʻia nā kuleana a pau.   Palapala Paeaina  |ʻenehana e leadong.com